Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamanie przed obroną

Polecane posty

Gość gość

konczę inżyniera, za dwa tygodnie oddaję projekt, nad którym jeszcze trochę roboty. Problem w tym że zżer mnie taki paraliżujący stres, do tego jeszcze egzaminy :/ Jak siadam do pracy to mam pustkę w głowie. Panikuję, i zaraz myślę że to nie ma sensu bo i tak nie zdam. Wiem że to głupie myślenie ale co zrobić? Muszę się wziąć za siebie żeby to wszystko dopiąć a tymczasem mam taki paraliż że nic nie mogę robić :( Aż mi się płakać chce :( W czwartek chcę iść jeszcze do konsultacji i pasowałoby żebym miała jak najwięcej zrobione a nie potrafię się przemóc...

Gość gość
Czemu myślisz, że nie zdasz? Skoro 3 lata ciężką pracą udało Ci się przejść to się nie poddawaj teraz.

Gość gość
te studia mnie wypaliły i nie wierze w siebie juz... z drugiej strny wiem że na pewno w tym kierunku pracować nie będę bo mam tego dość

Gość gość
studia inżynierskie są przepustką do wielu miejsc pracy, niekoniecznie w zawodzie wyłączonym... A co studiujesz?

Gość gość
studia inżynierskie są przepustką do wielu miejsc pracy, niekoniecznie w zawodzie wyuczonym... A co studiujesz?