Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj tesciu pracuje w rzezni!

Polecane posty

Gość gość

Nie mial pracy przez 3 lata i znalazl...jako rzeznik :O To dla mnie koszmar,a w dodatku on nie pracuje na jakiejs tasmie czy cos tylko jest od zabijania :O Szok! Naprawde uwazalam go za dobrego czlowieka,ale no k***a jak mozna zabijac zwierzeta jak np. Krowy bez skrpulow...ostatnio brzydze sie jesc przez niego posilkow przygotowanych ,bo jak wybobraze sobie ile krwi musi miec na rekach to obrzydza mnie to.Co roboc?Jego zona i moj maz nie maja nic przeciwko,maz powiedzial,bym wyluzowala.Ehh mam synka 2 letniego,juz powoli mowi,co ja mam mu powiedziec,ze "twoj dziadek zabija zwierzeta,to jego praca" :(

Gość gość
Pewnie wnuczek pójdzie w jego ślady.

Gość gość
mój sąsiad pracował w rzeźni, był zawsze zdrowy i silny, pił krew w tej rzeźni, wszyscy tam pili, może dlatego

Gość gość
Hipokrytka,pewnie sama wpierdzielasz to mieso jak glupia i jeszcze piszesz ,ze twoj tesc zle robi.Kurwa mac jak szkoda ci tych zwierzat to po co mieso zresz????Kupujac mieso wspierasz rzeznie.

Gość gość
Ale mięcho, które tesc przyniesie z rzeżni to żresz?

Gość gość
Ona jest glupia! W zadnej rzezni nie zabija sie zwierzat! Od tego jest typowa ubojnia! Fantazja ja zbytnio poniosla.