Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis 10cm vs 20cm we wzwodzie który lepszy w seksie?

Polecane posty

Gość gość

który lepszy w seksie

Gość gość
zależy od glębokości pochwy. Jeśli dziewczyna ma pochwę która nie rozciąga się bardziej niż na 15 cm .- to wtedy lepszy będzie 10 cm Penis musi wejśc cały po same jaja by seks był satysfakcjonujący dla mężczyzny

Gość Wyzwolona a a a a
Najlepsze to takie 10 metrowe pyty !

Gość gość
20cm jest miękki bo musiałby mnóstwo krwii organizm go wypełnić za to 10 jest mniejszy ale twardy jak kamień dlatego kobieta będzie go lepiej czuć. poza tym 20cm nie wejdzie do pochwy i jedyne uczucie kobiety to będzie ból a nie przyjemność

Gość
Ból może być przyjemny.:P:P Facetem nie jestem, ale wydaje mi się ze maja wystarczająco dużo krwi żeby wypełnić penisa.hahahah:D:P Głupie pocieszanie się 10 centymetrowcow-że chociaż jak któryś ma większego to na pewno ma miękkiego. :D🖐️

Gość gość
good girl gone bad dziś Jak ty głupio k*****o masz pzide r*******a po murzynach

Gość
Chociaz to tylko z mojej perspektywy.:P Macie na pocieszenie fragment wywiadu Zbigniewa Lwa-Starowicza(seksuologa). JA nalezę do tych drugich kobiet, których jest podobno mało.:P:P Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego i myślałam ze nie istnieje dopiero przy ostatnim odkryłam ze jednak tak i ze dochodze tylko przy własnie głębokich, szybkich *****ch na granicy bólu.:P Dlatego dla mnie bardziej liczy sie długość-tamten mial dłuższego, ale dosc cienkiego co tez było dla mnie dobre bo inaczej mogłyby być trudności.;) x Rozmiar penisa ma dla kobiet znaczenie czy nie? "To bardziej skomplikowane niż się sądzi. Z badań naukowych i rozmów z kobietami wiemy, że rozmiary członka nie są najistotniejsze ze względów bardzo prozaicznych. Większość kobiet i tak osiąga satysfakcję przez stymulację łechtaczki, a najbardziej wrażliwa część pochwy to ta zewnętrzna – tam jest najwięcej receptorów czuciowych. Czyli możemy mężczyznom powiedzieć, że nie długość ma znaczenie, ale obwód i właściwa sztuka pobudzania łechtaczki. Mamy jednak drugą grupę kobiet, ale ich jest mało, które są najbardziej wrażliwe na stymulację szyjki macicy, sklepienia pochwy… muszą czuć uderzenia, na pograniczu bólu." http://wywiadowcy.pl/zbigniew-lew-starowicz/

Gość gość
w*********j glupio k********o z tematu

Gość gość
good girl gone bad dziś A słyszałaś że najwięcej bodźców jest własnie przy pierwszych 10,5cm ? Słyszałaś seksuloga który twierdzi że do wytrysku zdolnych jest aż 99% kobiet a doświadcza 2% ? jak nie masz wytrysku to facet slaby

Gość
gość dziś 😘 murzyna nigdy nie miałam.:D:P I raczej trafiałam na facetów z średnimi/mniejszymi wiec rozepchana nie jestem-tamten miał średniego, ale mały obwód, a po drugie mam 19 lat :D🖐️ Ale wiedziałam ze zaczną sie rzucać..:D😘

Gość gość
inni seksulodzy piszą że zadowolić kobiete można nawet 5cm penisem więc nie tutaj jest problem

Gość
gość dziś słyszałam, ale u mnie to raczej sie nie sprawdziło.;)

Gość gość
bo partner miał za dużego a nie wpycha na siłe całego :D Tajemnicą w seksie to tylko te pierwsze 10,5cm od wejścia