Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

dziewczyny czy to forum obrzydzilo wam juz mezczyzn?

Polecane posty

czy jeszcze nie? chyba musze tu przestac wchodzic bo zniechece sie do brzydszej plci a szkoda by bylo:)

Gość gość
taa takie nastawione na księci a tu lipa

Gość gość
nie, bo ja mezczyzne mam kolo siebie ;) tutaj to jakas przegrana banda niedorozwojów, ze smetnymi cienkimi mikropenisami w zwisie, nie majaca pomyslu na siebie ani na swoje projekty ;)

Gość gość
przecietna tu to 16cm

Gość gość
Przeciętna się tu nie liczy,bo to nie sa męzczyzni,kaleki umysłowe i totalni nieudacznicy,to delikatne określenie tych co tu przesiadują non stop i nazywają siebie facetami.

Gość gość
nie to co kobiety tutaj przesiadujace

Gość gość
gość dziś Ty głupio k******o rozklepana po facetach

Gość gość
Kobiety jakie by nie były to siedzą we właściwym miejscu,bo jest to forum dla kobiet.Facet siedzący na takim forum to dno,a taki z kartą stałego klienta jest poniżej wszelkiej krytyki,jest jak śmieć psujący wizerunek całości,na samą myśl o kimś takim czuję obrzydzenie.

Gość gość
te cipki nie tylko uważają się za facetów to jeszcze maja nadzieję,że znajda sobie tutaj dziewczynę,która zechcę takiego niedoroba i w dodatku będzie piękna,inteligentna i nastawiona na znajomość z internetowym odpadem,którego odrzuciły wszystkie w świecie realnym :-D

to na prawde mogloby byc fajne forum, nawet jesli by siedzieli na nim faceci, ale normalni. prosze nie zniechecajcie nas do was. gnoicie to forum i jesli ono przestanie wgl dzialac, to przez was!

Gość gość
Gość M jeżeli szukasz facetów na forach to mogę ci tylko współczuć,chcociaz pewnie zaraz napiszesz,że oczywiście nie szukasz :-D na tego typu s*******inach siedzą właśnie dziewczyny godne przesiadujących tu "chłopców"

Gość gość
A ja nie widze wielkiej roznicy miedzy kobietami a facetami z kafeterii.

Gość gość
tutaj jest tak,że ona się łudzi,że on jest facetem z klasa i kasą lub co najmniej z zadatkami na takiego,on,że ma do czynienia z fajna dupą,która uciekkła w świat wirualnej rzeczywistości bo nie mogła się w realu odpędzić od wielbicieli:-D rzeczywistość jaka jest każdy dobrze wie ale po to są fora:-D

Gość gość
gość M szkoda że znalazłaś k***o bo to ja miałem nim być

Gość gość
M. Jak znalazlaś to po co tu siedzisz ?

Gość gość
gość dziś Naprawdę myślicie, że ktoś wchodzi na forum o nazwie dyskusja ogólna by szukać partnera? Stopień przegrania niektórych zaczyna mnie zadziwiać. :D

Gość gość
a ty myślisz,że te cipki siedą tu 24 h na dobę to po co tu są

Gość gość
Mezszczyzn? Autorko masz poczucie humoru nazywajac gownarzerie lub starych oblechow typu misio mezszczyznami. Dobre! udal ci sie zart buahahaha.

Gość gość
Oblechy typu miso czy pierdziosz 22 lata utrzymują te truchło przy życiu

Gość gość
Cale Kafe to PATOLOGIA.

Gość gość
Całe kafe to parę oblechów i zestaw pasztetów i wielkie mi forum,tyle,że czasami można szybko zabić nadmiar wolnego czasu i tyle w temacie

Gość gość
Dlaczego nie możecie ignorować ludzi pokroju misio1 i jemu podobnych ? To ich najbardziej zaboli. Ja na kafe wchodzę w celach badawczych próbuje was trochę zrozumieć ,połudzić ,że to mi pomoże z kobietami w realu.

Gość gość
GośćM ty jesteś jak stara babcia, moherze z d**y. Nuda i flaki z olejem. Idź gdzieś tam gdzie nie ma seksu i wolności. Twoje posty przyprawiają o mdłości jesteś taką debilną francą z rozterkami gimbazy. Rozlazła c**a.