Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

dziewczyny czy to forum obrzydzilo wam juz mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość
Gość m to him. Jej skróty typu wgl , ! Wykrzykniki i mania pseudoreligijna. Sprawdzone und potw.

Gość gość
Tak. Mi mężczyzn obrzydził szczególnie pospolite prawictwo

Gość gość
Him zaloguj się szmato

Gość gość
trochę mnie obrzydziło, ale z drugiej strony, wiem, że piszą tu głównie stuknięte prawiki, które nienawidzą kobiet, ale jednocześnie chcą zrekompensować brak kobiet tym forum... że treść ich postów to jeden wielki rzyg i że ich zachowanie jest dziecinne do bólu...co to ich obchodzi?

Gość gość
facet bez kobiety jest sfrustrowany, zaczyna mieć kretyńskie myśli i wyżywa się na nich, bo...się nim nie interesują. takie jest podejście prawików do kobiet na tym forum: kobiety się mną nie interesują, więc to one są te wredne kurfy, a nie ja jestem pieprzniętym maminsynkiem, który balansuje niebezpiecznie blisko krawędzi spektrum autyzmu...

Gość gość
TAK, TO FORUM OBRZYDZILO MI MEZSCZYZN! A z drugiej strony prawdziwi mezczyzni nie wchodza na kobiece forum i nie zakladaja watkow o penisie! Spamowcy wyluzujcie, bo administrator straci na reklamach. Wystarczy wyslac pare Waszych wypowiedzi do firmy, ktora sie tu reklamuje i dochod zniknie :-)

na prawde kafe a rzeczywistosc jesli chodzi o plec meska to jest jak odleglosc Ziemi od Slonca. musimy o tym kobiety pamietac, bo jak tu sobie posiedzialam to zaczyanli mi brzydnac mezczyzni, a jak unikalam kafe to normalne myslenie o mezczyznach mi wracalo znow... tak to wyglada moze i u was kobietki zwlaszcza u singielek. chyba trzeba bedzie jednak przestac tu wchodzic bo myslenie moze sie skrzywic..

Gość gość
siedzi tu strasznie dużo takich rąbniętych prawiczków, a prym wiedzie oczywiście ten poyeb Przemek, który kwalifikuje się do psychiatryka (nikt mi nie wmówi, że zabawa własnymi odchodami, wstawianie tego zakazanego ryja, fiuta i swojej dziury codziennie do internetu, uzależnienie od matki, której podobno nienawidzi i wypisywanie, jak zabijałby kobiety i gwałcił dzieci to cechy normalnego człowieka)

Gość gość
Nie. Wydaje mi się, że jest tu kilku gości, którzy udzielają się w większości tematów. Szkoda mi ich bo z tego, co od czasu do czasu zdradzą o swoim życiu, to jest ono tak beznadziejne, że lepiej żeby tu dawali upust frustracji niż zostali seryjnymi mordercami.

Gość gość
chłopaki na żywo mogą mieć parę złych cech, które w kumulacji wykazują prawiczki na kafe, ale nie do tego stopnia, żeby ich kompletnie znienawidzić. tutaj o to łatwo. normalny chłopak czasami może się zachować jak chamidło albo jak wielki dzieciak, ale też kupi ci kwiaty, poleci do apteki po APAP, wysłucha, przytuli i naprawi kran. a prawiczki z kafe?

Gość gość
ja też miałam upiorne życie. znam głód, znam biedę, znam upokorzenie, miałam gorzej, niż nie jeden z tych wariatów. nie miałam jednak czasu na wylewanie frustracji w internecie, bo wolałam pracować nad tym, by się z tego wyrwać i nadal pracuję, by było lepiej i lepiej. a prawiczki z kafe...? wolą TYLKO żalić się na swój los. dlatego nimi gardzę wyjątkowo mocno.

Gość gość
Oni wołają o pomoc a wy ich tak karcicie. Wbijają tutaj bo chcą usłuszeć ,że nie są tak beznadziejni jak o sobie myślą jeśli jednak dostają potwierdzenie swoich przemyśleń to im odbija(analogicznie jak z tematami o małych piersiach). Wszyscy szukamy akceptacji z każdej strony tylko nie ze swojej a tam należy jej szukać.

Gość gość
raczej na próżno szukać akceptacji u kogoś, kogo wyzywa się od kuref

Gość gość
żałosne......

Gość gość
Singielka, która każdy kopał w dupę i wolał lizać inne. GośćM wal się na ryj nikt już nie kupuje tych twoich wypocin. Jeb się na ryj z tą twoja empatią.