Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zechciałby mi powrozyc ?

Polecane posty

Gość gość

W ramach ćwiczeń??

Gość gość
Zrob zdjecie swojej dloni to Ci powroze. A najlepiej obu.Tylko wczesniej pos,aruj jakims kremem zeby bylo wyraznie widac wszystkie drobne linie.

Gość gość
Ok! Tylko światło chyba nie będzie zbyt dobre ale zobaczymy. To zaraz wrzucę. Dziękuję jeśli mówisz serio:)

Gość gość
Halo;)

Gość gość
Szkoda :(

Gość gość
Jestem tylko przez chwile mnie z neta wyrzucilo. Daj mi kilka minut

Gość gość
Aha, no spokojnie nie spieszy mi się. Myślałam, ze ktoś sibie żarty zrobil:P

Gość gość
Nosisz obraczke ale z reki nie widac zebys byla mezatka. Na obu rekach masz wyraznie zaznaczony wplyw Merkurego. To patron kupcow. Mozliwe ze jestes obrotna w handlu , mozliwe tez ze umiesz "dobrze sprzedac" siebie. Twoja droga zycia ma najintentensywniejszy punkt miedzy 20 a 25. Czy w takim wieku jestes? Jesli nie to ten wiek bedzie /byl w Twoim zyciu najbardziej intensywny. Masz lub bedziesz miala jakies duze rozczarowanie zawodowe. Albo zrezygnujesz przedwczesnie z edukacji albo w ogole bedziesz musiala zmienic zawod Zastanawia mnie Twoja linia serca. Wyglada to tak jakbys nie przezyla zadnej wielkiej milosci przez duze M gdzie darzy sie gogos wielkim uczuciem. Raczej drobne zaangazowania /wirtualne/platoniczne?/

Gość gość
Masz pewien pociag do podrozy ale prawdopodobnie nie podrozujesz tyle ile bys chciala. Prawdopodobnie interesujesz sie tym co overnatural ale nie jestes medium.

Gość gość
Nie widze zadnego talentu atrystycznego. Na razie starczy bo musze zrobic cos innego

Gość gość
Wow Wow Wow dziękuję bardzo! No zgadza się praktycznie wszystko, tak mam 22 lata, a co do talentów artystycznych to chyba faktycznie nie mam , choć pochodzę z artystycznej rodziny i sama kiedyś uczeszczalam do chorkow itp.