Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę być zawsze z nią...

Polecane posty

Gość gość

Na początku chciałem podziękować za wszelki hejt i obraźliwe wpisy. Teraz przejdę do rzeczy... Kocham moją wyjątkową kobietę ...nie idealną, ale taką na którą się czeka całe życie chyba. jestem w związku z trójką dzieci, ale mieszkam osobno bo nie mogłem dalej oszukiwać... Próbowałem z żoną jakąś stopniowo nawiązać uczucie, ale Ona twierdzi, że albo wóz albo przewóz... ja nie chcę dzieciom robić wody z mózgu i się wprowadzać i wyprowadzać... Widuje się z nimi i jest mi ich brak... tamta kobieta nie potrafi odejść od męża..nie oczekuje tego od niej.... a Ona by chciała być, ale na trochę...czasami...tak kiedy chce ja tak nie potrafię, ale też nie potrafię wrócić z czystym sercem do żony... myślami jestem cały czas w niej, nie w żonie będę chyba sam bo nie ma wyjścia... napisałem bo chciałem się uzewnętrznić to co mnie boli...

Gość gość
mówisz o miłosci a sam jej nie posiadasz dlaczego chcesz opuścić żonę dla tamtej kobiety dlaczego ?! wiesz czemu ?! powiem ci czemu bo tobą kieruję tylko egoizm tobą kieruję nic innego tylko egoizm . Ja na twoim miejscu pokazałbym żonie jak bardzo mi na niej zależy po przecież to wszystko było z miłości czyż nie. I wiesz znam ludzi w gorszych związkach gdzie naprawdę było trudno.. ale się kochali tak jak np. mój dziadek ... nie mieli nic nic rozumiesz to? nic a jednak kochali się bo nie liczy się sama obecność ale jeszcze to co dajesz .. a ty co dajesz? dajesz się zwieść innej kobiecie bo ci nagle namieszała w głowie... nie mieszaj się w miłość jak nie potrafisz kochać bo nigdy nie bedzie to prawdziwe

Gość gośćtytamwnecie
skąd wiesz co on czuje,a moze naprawdę nie kocha żony ?moze nigdy jej naprawdę nie kochał a moze uczucie pod wpływem jakichś okolicznosci wyparowało?czemu go zmuszasz do tego na co moze nie ma ochoty?