Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziano, że ktoś się pode mnie podczepił

Polecane posty

Gość gość

tzn. nie przeszedł na drugą stronę tylko zrzera ze mnie energię. Tak powiedziała osoba, która wie, że mam paraliże senne i zna moją numerologię, ale nigdy ze mną nie rozmawiala. Nie wiem czy w to wierzyć, bo może to być prawda. Ponad to mówi, że ktoś rzucil na mnie urok. Argumenty przeciw: nie wierzę w takie rzeczy. Argumenty za: nie mam energii, chciałabym spać ciągle, nie mam motywacji do życia, nie widzę sensu wstawać z łóżka, jestem samotna i sama. Może właśnie dlatego jestem sama od 22 lat (czyt. nigdy mi z nikim nie wychodziło) Czy to bzdury?

Gość gość
To ja autorka. Kiedyś spotkałam, nazwijmy go dziadka, który powiedział, mi że moja dusza pochodzi z kosmosu. Wytłumaczył mi reinkarnację, jako coś takiego: kiedy umiera ktoś z rodziny jego dusza przechodzi do następnego dziecka, które się narodzi. Kiedy ja się rodziałam nie było "wolnych" dusz, więc wzięla się z planety na S... (NIE WIEM JAKIEJ) Dał mi kamień energetyczny..

Gość gość
Z wyglądu nie różnie się niczym od ziemianki

Gość gość
Aha, czytam co to... co mam zrobić? udać się na swoją planetę w poszukiwaniu szczęscia? czy szukać tutaj innych otherkinów?

Gość gość
Podstawowe archetypy to: Anioły Demony Elfy Smoki Wampiry Wilkołaki Magowie Nie utożsamiam się z żadnym z nich

Gość gość
Może jestem żywiołakiem ziemi, studiuję geologię

Gość gość
Poproś Arona Jasnowidza o pomoc.

Gość gość
OMG, w jakie głupoty ludzie wierzą.

Gość gość
to raczej depresja a nie jakiś kosmos.....ja powiesz do psychiatry że to to co mowisz to dopiero będzie ....poczujesz się jak w kosmosie. Sorry 21 wiek a ludzie wierza w zabobony i uroki . trzeba isc do psychiatry lub do psychologa tu problem jest w podswiadomosci a nie w innej duszy co się do nas przyczepiła