Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glodowka przez minimum 2 tygodnie.

Polecane posty

Gość gość

Od dzisiaj zaczynam diete,nic nie nadlam tylko pije wode :) Pisze co najmniej 2 tygodnie,bo moge nic nie jesc nawet 3 gdy bedzie mi malo.Zamierzam duuuuzo cwiczyc ,codziennje bieganie,brzuszkk,przysiady,pompki i 3 razy w tygodniu silownia.Jak myslicie ile kg moge schudnac nic nie jedzac przez 2 tyg :) ? Ktos sie przylacza?

Gość gość
Tak długo nie pociągniesz :/ Nie mozna tyle cwiczyc nic nie jedząć robisz ogromny bład - nalezy cwiczyc i jesc odpowiednio zastosowac diete 5posiłków, 0 słodyczy i weglowodanow unikac to i pomoze

Gość gość
zamierzasz sobie zrobić wielkie kuku i zafundować gigantyczne jo-jo. Głodówka jest ok, ale raczej taka jak w diecie dr Dąbrowskiej (kiedy je się niektóre warzywa i owoce) i na pewno nie ćwicząc tak forsownie organizmu. Kobieca głupota naprawdę nie zna granic; wy jesteście gotowe palce sobie poobcinać byle się w pantofelek wepchnąć (w bajkach jest mnóstwo prawdy)

Gość gość
Z tymi weglowodanami to nie macie racji,ja pol zycia balam siie weglowodanow,unikalam nawet owocow ,bo przeciez weglowodany to zlo najgorsze...teraz jestem na diecie weganskiej i jem z samego rana 4 banany ,i dopiero teraz mam sylwetke o jakiej marzylam.Gdzies 80% mojej diety to weglowodany! Oczywiscie nalezy cwiczyc,odpuscic sobie slodycze i cukier,jesc odpowiednia ilosc kalori.A ta glodowka to zart,po 2 dniach nie bedziesz miala sily. By zrobic 20 brzuszkow,a co dopiero biegac.Autorka lepiej sie nie odchudzaj bo w szpitalu wyladujesz.Wszelkie diety ponizej 1500kcal to glodowki ,efekt jojo gwarantowany