Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam mam pytanie odnośnie dziwnej dolegliwości jeśli można tak to nazwać. Kilka godzin temu siedziałam sobie w wannie i debilowałam miejsca intymne aż tu nagle cała skóra z wyjątkiem brzucha zrobiła się cała czerwona normalnie aż bordowa miałam straszne uczucie pieczenia całej skóry a na twarzy normanie czułam jakby mi puchła razem z pieczeniem. Jeśli ma to jakieś znaczenie to jestem w 6 miesiącu ciąży trochę się niepokoje. Wie ktoś od czego to mogło się zrobić?

Gość gość
PS. nie da sie inaczej posta zatytulowac? Możliwości jest duzo: - za gorąca woda - uczuelnie na płyn/ żel do kąpieli/ pianke do golenia Jezeli jestes w ciazy to tym bardziej obserwuj swoje cialo i zglos swoje obserwacje do lekarza prowadzacego.

Mogłam inaczej ale taka jestm zaniepokojona że nie mam do tego głowy. A myślisz że mogło się coś dziecku stać?

Gość gość
Trudno ocenić, nie mogę Cię prześwietlić przez internet :p Często tak się zdarza, czy pierwszy raz? Źle się przy tym czułaś, czy tylko skóra miała taki kolor? Czy Dzidziuś rusza się normalnie? Jezeli to Cię bardzo zaniepokoiło to zgłoś się na IP. Niestety tutaj żadna z nas Cię wirtualnie nie przebada i trudno ocenić co się stalo.

Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło. Czułam tylko pieczenie, gorąco i jak mi twarz puchnie i cała skóra z wyjątkiem brzucha była czerwona. Czuje jak się dziecko rusza.

Gość gość
Alergia albo za gorąca woda.

Gość gość
Wygląda na jakąś reakcję alergiczną. Jeśli nie znikło, to może niech to obejrzy lekarz.

Wszystko znikło. Dziękuje za odpowiedzi jutro wybiore się do mojego lekarza prowadzącego.