Gość Xpart1 Napisano Styczeń 6, 2016 Część 1 Urządzenia podsłuchowe, można kupić w zwykłych sklepach, bez żadnego zezwolenia. Dlatego mamy możliwość podsłuchiwać żonę, sąsiada i kogo się chce, chociaż to nieładnie. Można podsłuchiwać nawet spowiedź, co ostrzegam – jest grzechem ciężkim. Szogun, kiedy już objął najważniejsze koryto w państwie, ukląkł przed konfesjonałem w kaplicy Pałacu Prezydenckiego. – Zgrzeszyłam księże kapelanie, bardzo zgrzeszyłem. – Mów synu. – Ożeniłem się z żydówką, córką ubowca, który zrywał paznokcie polskim patriotom. Jej matka też była pracowniczką UB. – Synu, To w Polsce naturalne, że głowa państwa musi mieć żonę żydówkę. Gomułka posiadał żonę żydówkę, Jaruzelski, a nawet sam naczelnik Piłsudski! Następny prezydent po tobie, też będzie miał żonę żydówkę. To się już tak synu ciągnie od Kazimierza Wielkiego, kiedy żydzi wepchnęli mu do łoża Esterkę. Nawet sam biskup Orszulik ma żonę żydówkę, niejaką Hajkę Zilberstein, której załatwił stanowisko ambasadora Polski w Watykanie. Dobrze przecież obaj synu wiemy, że aby objąć wysokie stanowisko w Polsce, to trzeba być żydem, albo chociaż mieć żonę żydówkę. Ty mów synu o swoich grzechach, a nie o podstawowej zasadzie obejmowania stanowisk! – 10 kwietnia 2010 roku, kiedy już było wiadomo że katastrofa doszła do skutku, bardzo się ucieszyłem że przejmę obowiązki prezydenta. A jeszcze bardziej z tego powodu, że pozbyłem się konkurenta do fotela na urząd prezydenta. – A która to była godzina? – No jakoś około 10-tej naszego czasu. – Ale jeszcze nie było dokładnie wiadomo, że prezydent nie żyje! – Ja wiedziałem. Przeczucie. Dlatego od razu z kolegami wypiliśmy szampana. – No i tu synu zgrzeszyłeś, bo nie powinieneś pić. Wszak alkohol zdrowiu szkodzi. No ale nie miałeś synu jeszcze wielkich powodów do radości, bo przecież pozostał drugi Kaczor, który nie chce przenieść się na łono Abrahama. Mogłeś przegrać wybory! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach