Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w szkole, przedszkolu. do którego miesiąca ciąży waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość

Do piątego? Spotkałam się też z opiniami ze z przedszkola to zmykam juz na początku a inni ze w ogóle nie ma zagrożenia dla płodu w takiej pracy

Gość gość
Sama najlepiej znasz swoją pracę, swoich uczniów, atmosferę w pracy, jakie czyhają na Ciebie zagrożenia. Znasz też swój organizm, ciało, potrzeby, oczekiwania. Sama musisz ocenić.

Gość gość
Moim zdaniem od razu. Często dzieci prYchodza chore z gutem. Nie wiesz czy nie oberwiesz po brzuchu. Może Ty nie masz nudności zygow itp ja bym nie ryzykowala.

Gość gość
co to znaczy "z gutem"?

Gość gość
W zlobku mojego dziecka pracuje dziewczyna w chyba 5 miesiacu ciazy i nie widze, zeby sie zabierala na zwolnienie.

Gość gość
Znów ta p*****lnięta przedszkolanka! Ile można zakładać takich samych topików?

Gość gość
zależy od samopoczucia. ja uczę w liceum. pracowałam do 7m-ca. ostatnio byłam z dzieckiem w szpitalu i tam była pielęgniarka z brzuchem pod nos i jakoś pracowała.

Gość gość
Glutem

Gość gość
Ja tez spotykam ciezarne a to w aptece, a to w sklepie na kasie, a to gdzies. Ale nie sadze zeby to byl dobry pomysl np. Takiej aptece czy przedszkolu. To wylegarnia zarazkow, wirusow, i chorob. Jakoes dziecko cos przywlecze zarazi Cie i po co to? Doskonale wiadomo jakie wielu rodzicow ma podejscie i ze wysylaja chore dzieci do przedszkola.

Gość gość
Ja bym poszla od razu na L4, przedszkole to wylęgarnia zarazków, masakra! pasożyty, wszy, rotawirusy, ospa i milion innych bakterii i zarazków. Mój syn właśnie poszedł do przedszkola, wszystkie dzieci akszlą i smarkają. Nie nie nie, nie o tej porze roku.

Gość gość
Do pani która uczy w LO, srednia szkola to nie przedszkole z zasmarkanymi dziecmi z wieloma chorobami na które chorują tylko dzieci w wieku przedszkolnym

Gość gość
Dziewczyny, niech autorka najpierw będzie w ciązy, a póxniej palnuje co dalej...