Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pampersy Dada

Polecane posty

Gość gość

Używam ich właściwie z powodów finansowych. Wstyd się przyznać ale mam mało pieniędzy a te oryginalne pampersy sa potwornie drogie. Ostatnio znajoma byla u mnie i zapytala " ty używasz tego najtańszego syfu z biedronki?" Zrobiło mi się przykro bo to nie pierwszy raz kiedy kuje mnie w oczy swoim bogactwem. Ale dało mi to troche do myślenia. Czy wy tez tak uważacie ze te dada sa gorsze?

Gość gość
dla mnie to normalne pampersy orginalne to przereklamowany chłam /po/je/bana/ ta twoja koleżanka

Gość gość
Nie kazdego stac na kupowanie markowych produktow. A mnie nawet jak czasem stac to i tak siegam po zamiennik(sprawdzony) bo prawda jest taka ze w wielu przypadkach placisz za marke a nie jakosc. Co do Dada- moze poszukaj jednak innych nie koniecznie oryginalnych pampersow no ale dada jednak za dobra nie jest. Mojego chrzesniaka ciagle odparzaly, a o zapaleniach jajek nie wspomne.

Gość gość
W prawdzie ja kupuje pampers ale tylko dlatego ,ze inne mu tylek odparzaly. Gdybym znalazla tansze to kupilabym bez namyslania sie bo jakby nie patrzec ciul z marka bo i tak sluza do jednego wiec sie nie przejmuj kolezanka. najwazniejsze jest czy sie sprawdzaja u ciebie i nic sie z dzieckiem nie dzieje jak ich uzywasz.

Gość gość
Ja używam dady i nie mam do nich żadnego zarzutu. Za to oryginalne pampersy moja małą odparzały :-)

Gość gość
A moje dzieci Pampersy nie uczulały, mało tego - uważam, że są lepszej jednak jakości niż Dady. Ale po kilku miesiącach, jak się raz okazało wieczorem, że zostałam bez pieluch (a dałabym sobie głowę uciąć, że mam jeszcze paczkę w szafie :D) wysłałąm męża po pieluchy. Objeździł 3 markety, nigdzie nie było naszych rozmairówek, więc pojechał do Biedry i kupił te dady. miały być tylko do następnego dnia, żeby przetrwać noc i co? I do dzisiaj (minęło już 1.5 roku) używam tylko ich :D Nie odparzają, może i są w dotyku mniej delikatne, ale ceratą też żadną nie są. A jednak prawie 20zł różnicy na paczce to bardzo dużo. Twoja znajoma jest pieprznięta, olej ją :) Pewnie jest z tych, co kupując czekoladę Nestle czuje się lepsza od tych, co kupują tę Jutrzenkową :D Wiesz jak się to nazywa? Snobizm i buractwo, to głupocie nie wspominając :)

Gość gość
Tak, znajoma jest dokladnie z tych. Ja używam tych Dada i nie odparzają ani nic. Tylko myślałam czy ta moja znajoma tak gada bo tak jest, czy po prostu chce żebym poczuła się gorsza. A w ogóle to chyba przestane się z nią spotkać bo stale mi pokazuje ze niby jej dziecko mam wszystko lepsze, ona tez z resztą tez.