Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorrrr86

Wysoki, wysportowany , 29letni, brązowooki brunet szuka wiernej partnerki

Polecane posty

Gość Autorrrr86

a być może nawet na całe życie... wyleczony z poprzedniego związku, bezdzietny:)

Gość Autorrrrr86
nie dodałem, że skończyłem dobrą uczelnię, no i fajnie jakby dziewczyna też miała wyższe wykształcenie, no i koniecznie zadbaną sylwetkę (sam taką posiadam), ideałem byłoby, jakby to była drobna brunetka, o drobnych rączkach, chociaż wiadomo - to nie jest konieczne:)

Gość Autorrrrr86
jestem z okolic woj. łódzkiego , więc fajnie, jakby była też z woj. łódzkiego:)

Gość Autorrrrr86
Niby takie samotne, a kiedy samotnego (tylko z własnego wyboru, bo leczył się po poprzednim związku prawie 3,5 roku) mają podanego jak na tacy, to nic z tym nie robią...;)

Gość gość
bo żadna tu Ci nie uwierzy, w tym wieku taki egzemplarz to jak wygrana na loteri. Tacy mężczyźni nie muszą sie reklamować na damskich forach.

Gość Autorrrrr86
gość dziś bo żadna tu Ci nie uwierzy, w tym wieku taki egzemplarz to jak wygrana na loteri. Tacy mężczyźni nie muszą sie reklamować na damskich forach. xxx No i tutaj byś się zdziwiła. Nie imprezuję, a jedyne moje wyjścia w miejsca publiczne, to siłownie i baseny, ale tam raczej nikogo nie poznam. Nie jestem też typem podrywacza na każdym kroku, a pracuję z zamkniętym gronem osób. Już łatwiej uwierzyć?:)

Gość Serafina1
Ja tam akurat wierzę. Aż szkoda, ale mielibyśmy do siebie dość daleko, bo ja jestem ze wschodniej Wielkopolski. A tak wszystko by się zgadzało - i ciemne włosy, i zadbana sylwetka, i wyższe wykształcenie, nawet mam drobne dłonie :-)) Ehhh.... No nic i tak życzę Ci abyś na swej drodze spotkał wartościową kobietę, która doceni Ciebie i którą i Ty docenisz. Powodzenia.

Gość Autorrrrr86
Serafina1 dziś Ja tam akurat wierzę. Aż szkoda, ale mielibyśmy do siebie dość daleko, bo ja jestem ze wschodniej Wielkopolski. A tak wszystko by się zgadzało - i ciemne włosy, i zadbana sylwetka, i wyższe wykształcenie, nawet mam drobne dłonie usmiech.gif Ehhh.... No nic i tak życzę Ci abyś na swej drodze spotkał wartościową kobietę, która doceni Ciebie i którą i Ty docenisz. Powodzenia. xxx Widząc jak trudno znaleźć ODPOWIEDNIĄ osobę (wygląd również ma znaczenie), myślę, że odległość schodzi na dalszy plan. Ile masz lat? Dawno zakończyłaś swój poprzedni związek?

Gość Autorrrrr86
Gusia Esti dziś Musi być gdzieś haczyk.Może.. cool.gif xxx Haczyk jest taki, że również mnie musi się pani podobać:) A przystojny, w rozumieniu różnych Pań, może mieć różne definicje. Na pewno wszystko, co napisałem, jest prawdą.

Gość Serafine1
No nie wiem czy odległość nie ma aż takiego znaczenia - tym bardziej, że Ty pracujesz i ja również. Sądzę, że to utrudnia jednak relacje. Ze swoim byłym rozstałam się 1,5 roku temu. Jestem od Ciebie 2 lata starsza :-)

Gość gość
ideałem byłoby, jakby to była drobna brunetka, o drobnych rączkach x do czego te "drobne rączki", hę?

Gość gość
kiedy samotnego (tylko z własnego wyboru, bo leczył się po poprzednim związku prawie 3,5 roku) x W którym szpitalu?

Gość Autorrrrr86
gość dziś ideałem byłoby, jakby to była drobna brunetka, o drobnych rączkach x do czego te "drobne rączki", hę? xxx Uwielbiam, kiedy dziewczyna ma małe, delikatne rączki. Po prostu uwielbiam i stanowi to istotny plus w moich oczach... Ale każdy ma jakieś swoje cechy, na które zwraca szczególną uwagę;)

Gość Autorrrrr86
Serafine1 dziś No nie wiem czy odległość nie ma aż takiego znaczenia - tym bardziej, że Ty pracujesz i ja również. Sądzę, że to utrudnia jednak relacje. Ze swoim byłym rozstałam się 1,5 roku temu. Jestem od Ciebie 2 lata starsza usmiech.gif xxx Jedynie kwestia ewentualnego planowania wspólnej przyszłości może być problemem w takim wypadku. Co nie zmienia faktu, że wschodnia część wielkopolski sąsiaduje z woj, łódzkim. Nie uważam, żeby to była duża odległość. Jeśli byłabyś moim ideałem, to nawet bym się nie zastanawiał, bo jest to mniejszy problem, niż trafienie na odpowiednią osobę, w której możliwe będzie się zakochać.

Gość Serafine1
No ale przyznasz chyba, że trudno poznać i zakochać się w kimś kogo widzi się raz w tygodniu bo częściej np. czas i obowiązki nie pozwalają. Uważam mimo wszystko, że to jest wyzwanie. Mam pytanie - napisałeś, że ponad 3 lata odchorowywałeś tę swoją miłość. Jak rozumiem było to bardzo silne uczucie. Od tej pory żadna, kompletnie żadna dziewczyna nie zainteresowała Cię na tyle żeby spróbować nowego związku?

Gość Autorrrrr86
Serafine1 dziś No ale przyznasz chyba, że trudno poznać i zakochać się w kimś kogo widzi się raz w tygodniu bo częściej np. czas i obowiązki nie pozwalają. Uważam mimo wszystko, że to jest wyzwanie. Mam pytanie - napisałeś, że ponad 3 lata odchorowywałeś tę swoją miłość. Jak rozumiem było to bardzo silne uczucie. Od tej pory żadna, kompletnie żadna dziewczyna nie zainteresowała Cię na tyle żeby spróbować nowego związku? xxx Spotykałem się z 2 dziewczynami, z czego jedna była idealnie w moim guście jeśli chodzi o aspekty wizualne, jednak kilka kwestii zniechęciło, a że to było dość niedługo po tamtym związku, postanowiłem dać sobie więcej czasu, kiedy miałem jeszcze raz przypadek, gdy dziewczyna się zakochała, a ja nie potrafiłem.

Gość Serafine1
I jaki to kwestie, które Cię do niej zniechęciły?

Gość Autorrrrr86
W sumie jeszcze jedną nad morzem poznałem, ale to było tylko jedno spotkanie, bo poznaliśmy się ostatniego dnia pobytu. Również odpowiadała pod wieloma względami - drobna brunetka, długie włosy lekko kręcone, małe łapki, pisaliśmy ze sobą chyba z pół roku codziennie dziesiątki smsów, ale jakoś tak się urwało... chyba przez odległość, bo była ona znacznie większa

Gość Autorrrrr86
Serafine1 dziś I jaki to kwestie, które Cię do niej zniechęciły? xxx Głównie kłamstwa, ale było jeszcze parę drobiazgów, o których nie chcę publicznie pisać... A Ty przez 1,5 roku nie miałaś nikogo? Długo byliście razem? Masz jeszcze jakieś poważne związki za sobą?

Gość Serafine1
Od czasu rozstania spotykałam się z jednym facetem, ale tylko przez ok. 3 msc. Ani on dla mnie nie byłby dobrym partnerem, ani też ja dla niego odpowiednią partnerką. Po prostu okazało się, że naprawdę mamy różne charaktery i przez to inne podejście do życia. Nie tak łatwo spotkać kogoś odpowiedniego i wartościowego na swojej drodze. Wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy (przynajmniej dla mnie), ale każdy z nas jakieś tam swoje wymagania ma - jeden większe, drugi mniejsze. No ale jak jeszcze dochodzi rozbieżność charakterów to naprawdę nie ma co ładować się w taki związek. Dlaczego rozstałeś się z dziewczyną, z którą byłeś ponad 3,5 roku? Możesz napisać? Jeśli nie chcesz to ok., ale tr. jestem ciekawa.

Gość Autorrrrr86
3,5 roku, to minęło od zakończenia tego związku a z nią byłem dłużej rozleciało się ze względu na jej nielojalność na końcu, ale szczegółów nie chcę tutaj pisać nie ma sensu faktycznie ładować się w związek, w którym zupełnie w różne strony się patrzy - dobrze, że potrafiłaś tak na trzeźwo spojrzeć na ten związek, ale z drugiej strony chyba nie było silnego zauroczenia, bo o miłości przez 3 miesiące chyba nie ma co mówić...?

Gość gość
Cześć, Skończyłam budownictwo pracuję w korporacji jestem z łódzkiego. Jestem dość wysoka 170 brunetka i mam małe rączki mój rozmiar pierścionka to 11 :D

Gość gość
Jesteś zbyt normalny i nie będziesz miał powodzenia u polskich kobiet. Mam podobnie tyle, że jestem szatynem i błękitnych oczach i mam średni wzrost.

Gość Serafine1
No tak zdecydowanie. Podobaliśmy się sobie, ale to jednak dla mnie zdecydowanie za mało żeby stworzyć coś wartościowego. Koleżanka wyżej jest z Twoich okolic chyba :-) I już nawet wiesz, że też ma drobne dłonie i jaki ma rozmiar pierścionka :-) A Ty się martwiłeś, że nie będzie odzewu. Poczekaj, może naprawdę ktoś wartościowy się odezwie :-)

Gość Serafine1
Chłopaki, co Wy mówicie. Przynajmniej w teorii macie większe szanse na poszukanie sobie partnerki niż ja (kobiet jest jednak w Polsce więcej). Nie wiem co kolega wyżej miał na myśli pisząc, że polskie kobiety Was nie docenią. Jeśli ktoś jest mądrym, uczciwym, zaradnym i w miarę ogarniętym facetem, a przy tym nieźle wygląda, to ma spore szanse żeby jednak chyba kogoś prędzej czy później spotkać. Przynajmniej mam taką nadzieję i tego się trzymam :-))

Gość gość
Już się dziwffki zlatują do kurffiarza

Gość gość
(kobiet jest jednak w Polsce więcej). x Taa więcej ale 50 + :P dziękuje postoje c c Jeśli ktoś jest mądrym, uczciwym, zaradnym i w miarę ogarniętym facetem, a przy tym nieźle wygląda, to ma spore szanse żeby jednak chyba kogoś prędzej czy później spotkać. x Ale nie w Polsce. Zobacz sobie jakich mężczyzn polskie kobiety wybierają na ojców dzieci? prędzej patol zostanie ojcem niż taki o jakim piszesz.

Gość September09
To Ty, czy nie Ty? :) Dalej szukasz tej jedynej? :)

Gość Autorrrrr86
No właśnie - co do zaradności, tutaj chyba też mi nic nie brakuje. Nie chcę pisać szczegółów, bo jasno bym się zdemaskował. Nie jest tak, że nie mam powodzenia, ale podobam się dziewczynom, które z kolei mnie się nie podobają. Uważam, że na początku znajomości wygląd ma kluczowe znaczenie. Koleżanko, która pracujesz w korporacji po budownictwie, ile masz lat? Jak wyglądasz? Wysoki wzrost jest też dość dużym atutem, bo sam jestem wysoki (185cm i waga 86kg). Jeśli chodzi o te rączki, to uwielbiam, kiedy są one zadbane, delikatna skórka, dłoń wąska, ale palce w stosunku do dłoni długie jak najbardziej mogą być (przeważnie tak mają wysokie dziewczyny) :)