Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domorosła filozof

Wydatne pośladki to atut jedynie w Afryce i Ameryce Południowej.

Polecane posty

Gość domorosła filozof

W Europie, zwłaszcza Środkowej duża pupa uchodzi wręcz za defekt (nawet się mówi "nie jedz tyle, bo ci du/pa urośnie" a kto by pomyślał by to samo powiedzieć w kontekście biustu?). Królują duże piersi, to one są pożądane, ubóstwiane. Ja miałam pecha na loterii genetycznej, bo mam taką figurę, gdzie tkanka tłuszczowa kumuluje się głównie w dolnych partiach ciała, a w piersiach jak na złość - na samym końcu. I przez to, że mieszkam w takim a nie innym kraju wręcz zmuszona jestem myśleć o swojej figurze negatywnie i chcieć ją zmienić za wszelką cenę (pozbyć się pupy, dorobić sobie duży biust). A będąc mieszkanką Brazylii pewnie moje ciało byłoby bardziej doceniane. Dodam, że mój tyłek owszem jest bardzo duży w stosunku do przeciętnych polskich tyłków, ale też nie jakiś ogromny, do tego kształtny i wystający. Nieliczni w Polsce mają taki gust + odwagę przyznać, że nie są fanami wielkich piersi a dużej pupy i między innymi przez to mam też przerąbane z facetami. Cycki cycki i jeszcze raz cycki mają znaczenie dla większości polskich facetów. Oczywiście duże, bo te poniżej rozmiaru c75 to dla większości bezbiuście, często na wstępie dyskwalifikujące.

Gość gość
Mit. Wszyscy faceci, których miałam lecieli na moją pupę :P

Gość domorosła filozof
Spotykałam się z facetem, który wręcz szalał za moimi pośladkami, a jednak paradoksalnie potrafił je krytykować - zwłaszcza na początku znajomości. Serio serio. I mimo, że bardzo go podniecały, to potrafił przywalić tekst typu "du/pa ci rośnie" i nie było to w pozytywnym kontekście. Czepiał się też że mam małe piersi, choć zdaje się że również mu się podobały (są ładne i kształtne). Jakbym miała płaski tyłek i duże piersi, to pewnie by mnie tak nie krytykował, bo taki jest gloryfikowany w Polsce ideał figury - bardzo szczupła (ja jestem pulchna), z dużym biustem i raczej niewielkim (ale też i niepłaskim) tyłkiem. Takie są fakty.

Gość gość
Ja taka jestem ,szczupła, wąskie biodra i duże piersi. Duza pupa kojarzy mi się z ociezalym wyglądem, bo przeważnie łączy się z mocnymi nogami

Gość prawictwo pospolite 152
mylicie tyłki brazylijskie z tyłami europejskimi .. Tylek brazylijski jest raczej podobny troche do męskich posladkó i przez to mi sie nie podoba a europejski ma kształt gruszki i takie własnie lubie

Gość domorosła filozof
No niestety mam potężne nogi, dużą pupę, dość szerokie biodra, ale też dość szczupły tors i nic z tym nie zrobię. Takie proporcje.

Gość gość wedrowny
nie zadawaj się z pedałami, przede wszystkim albo z debilami z wypranym łbem przez telewizor:-O Normwlny facet woli takie jak ty masz figury, to że nie spotykasz takiego normalnego to wina twoich kompleksów:-O Zacznij być dumna ze swojej figury, bądź narcystką a zobaczysz jak ustawi się do ciebie kolejka i będziesz mogła przebierać do woli:classic_cool: Miałem taką dziewczyne jak ty i wiem co mówie - KOPMPLEKSY!! pzdr

moim zdaniem własnie te pupy a ameryki południowej podobają sie wlasnie gejom jakby http://i.imgur.com/da5K7ib.jpg

Gość domorosła filozof
Okrągłe pośladki jako cecha męska? Ciekawe...

Gość gość
Nie ma nic brzydszego niż figura gruszki, wąskie ramiona i tłuste nogi i tylek. Ciezka przysadzista sylwetka.fuj....

Gość gość
Prawicto wszyscy wiedzą,że masz skrzywiony gust i podobają Ci się pasztety.

Gość domorosła filozof
No dobra jestem męska i nie-sexy według was (zwłaszcza naczelnego kafeteryjnego walikonia) i co mam z tym zrobić? A zresztą po co ja pytam, to forum jest na maksa toksyczne.

Gość domorosła filozof
Tak dużego tyłka jak Kardashianka to ja nie mam. Rozumiem, że to może się nie podobać, ale utożsamiać taką pupę z męskością? Jak dla mnie totalne nieporozumienie, chyba nieźle ci się w głowie pomieszało od tych internetowych erotycznych obrazków i braku kobiety...

dla mnie brazylijskie tyłki są obelśne raczej niż podniecajace .,.. Dlatego nigdy ich nie oglądam .. Widziałem kilka i mi wystarczy, więcej nie chce , nie mogę ..

Gość domorosła filozof
Czapki z głów bo laska ma idealny według ciebie tyłek? Ty naprawdę jesteś zdrowo rąbnięty. Czapki z głów to ja mogę napisać w obliczu jakiegoś arcydzieła, wynalazku, czegoś co wzbogaca umysł czy ułatwia życie codzienne. A nie dlatego bo ma się odpowiednio ukształtowany kawał mięcha pod plecami. Rany.

ale nie mówimy tutaj wcale o idealnych tyłkach . Mi by wystarczyło ,żeby dziewczyna miała przynajmniej pupe na 7/10 ale na 5/10 to byłbym raczej rozczarowany