Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum2

Polecane posty

Gość gaajowy
Gaajowy... weź się poudzielaj na innych topikach, Ty taka "mondra" Jesteś, jak Iftara. Alebo otulona. X x x . Czyli tego lepszego sortu.

Gość Myrevin
{ chociażby mówiąc że TK miał wspierać władzę chociaż wiele wyroków TK było władzy chociazby PO nie na rękę. } o Wystarczy że nie orzekał w interesie obywateli, ofe i wiek emerytalny. Pogonić dziadów na emerytury a tego całego TK. To twór Kiszczaka i Jaruzelskiego.

Gość gość
W interesie obywateli upomniał PO ws. ustawy o policji i ws. kwoty wolnej od podatku. Ale Myrevin jest mądrzejszy od sędziów z wieloletnim prawniczym dorobkiem i wie że w sprawach które wymienił TK popełnił błąd :D typowe dla kafeterii

Gość gość
Trudno żeby TK orzekał zawsze przeciw rządzącym. Nie każda ustawa jest niezgodna z konstytucją a tylko w tym zakresie orzeka TK.

Gość gość
zaloguj się dziadygo

Gość gość
Myrevinowi mylą się zadania jakie ma TK. Wg Myrevina TK rozsądza o moralności ustawy a nie w sensie prawnym czyli zgodności z konstytucją. Podniesienie wieku emerytalnego podniesione przez PO można uznać za niemoralne działanie ale TK nie orzeka w tych sprawach. Musisz Myrek z kościołem na ten temat porozmawiać🖐️

Gość gość
chory s******l

Konstytucja też jest do wymiany więc nie warto o nią czegokolwiek opierać. :classic_cool:

Gość gość
Psy szczekają a karawana jedzie dalej nie jestem zwolenikiem zadnej parti poprostu mam to w d***e ale dajcie im rzadzic a nie tylko ujadacie POwcy razem z mediami wam mózgi piorą bo boją sie o własne d**y i wami manipulują a wy sie spinacie

Gość gość
Petru zapowiada 3 projekty ustaw po 2 miesiącach prac Sejmu. Podkreślam - zapowiada ,bo jak dotąd Nowoczesna jest jedynym klubem parlamentarnym mającym na koncie 0 (słownie zero) projektów ustaw. Od zapowiedzi do złożenia projektu droga może być naprawdę bardzo daleka. Dlatego ja dopóki nie zobaczę tej wykonanej pracy to nie uwierzę. Do tej pory partia pana Petru była znana ze śmierdzącego lenistwa w Sejmie i złożenia 150 (!) wniosków o przerwy w obradach

Gość gość
Kurski teraz w tvp info chyba pod wpływem jest :O

Gość gość
A myślałam, że towarzystwa wzajemnej adoracji mialy na kafeterii miejsce z 6 lat temu, wśród gimbazy. O Boziu jak się pomyliłam.

Gość gość
Demokracja jest.Jedni chcą płacić z własnej kieszeni pensje liskom chytruskom a ja np,zamiast tego mogę emerytom.

Ostatnie doniesienia mówią, że do telewizji polskiej miałby wrócić Mariusz Max Kolonko. Dziennikarz miałby w TVP reprezentować ruch Pawła Kukiza, który miał zawiązać nieoficjalną koalicję z partią Kaczyńskiego. Prawicowy dziennikarz odnosi ogromne sukcesy na YouTube, gdzie prowadzi na swoim kanale serię programów pod nazwą "Max TV". X Max Golonko ogromne sukcesy odnosi też na kafeterii. :D :D :D

Gość gość
podobnie jak ty, miso1 damski hejterze :D

Gość gość
kto to jest te ewa333... ? To jakiś błąd inwitro? x to jest nowa sekretarka shatyna tylko glupia jak but no ale idealnie pasujaca do gospodarza :D

Gość gość
Kurski jest upojony swoją kariera. W normalnej sytuacji co najwyżej mógłby być cieciem w tv. x a coz to jest ta normalnosc?

Gość gość
już się posrałem. po nogach [poszło i smrod jest że hoho. ale my, przeciwnicy shatyna po uszy siedzimy w dreku. takie mamy zwyczaj.

Gość gość
ty sekretarka napisz w koncu cos madrego bo my ciagle tutaj na to czekamy :D

Gość gość
normalność jest wtedy kiedy nikt się o nią nie pyta bo jest oczywistością.

Gość gość
najlepszy i tak tutaj jest ciec shatyn jeczal za pisu jeczal za po jeczy znowu za pisu i bedzie jeczal za nowoczesna :D:D:D wspaniala taktyka na zycie :D

Gość gość
sekretarka ma problem z czytaniem po polsku no ale czego sie spodziewac po kims kto na kolanach zarabia pieniadze :D

Gość gość
haha i przyznała sie, że lepiej na kolanach zarabiac:D pieprzona kretynka:D