Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany po uszyyyy

Jak poderwać Panią Wagę?dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość zakochany po uszyyyy

podoba mi się dziewczyna z pracy, ale nie zwraca na mnie uwagi.Ostatnio zaprosiłem ją do kina to powiedziała ,że nie ma czasu:( Ponowiłem prośbę po czasie ale zbyła mnie znowu.Co robić.

Gość pani wagaaaaaaaa
Do kina na 1 randkę Wagę? :O bardzo zły wybór.

Jestem Waga. Wagi lubia esteryke, spokoj. Nie zwrica uwagi na przyglupa prostaka. Musisz zablysnac intelektem. Musisz byc schludny taktowny grzeczny. Waga ceni takze wartosci materialne. Choc Nic po pieniadzach jak facet bedzie malo inteligentny. Wtedy mnie nie podniecaja. Tak szczerze :) powodzenia zycze.

Gość gość
no jak ty wierzysz w takie bzdury jak to , że miliony ludzi urodzonych w jakimś miesiącu mają takie same cechy, upodobania itp, to chyba nie ma sie co z tobą umawiać. Zmądrzejesz to może dostaniesz szansę

Gość pani wagaaaaaaaa
Na 1 randkę trzeba było ją zaprosić do kawiarni na lampkę wina , deser, albo na spacer po parku jak Cię nie stać:P Ale do kina??Tam nawet z nią nie porozmawiasz,bo jak?:O Waga zainteresuje się mężczyzną kulturalnym, stanowczym,pewnym siebie a przy tym łagodnym....dla niej;D Lubi jak mężczyzna traktują ją wyjątkowo, jak księżniczkę, damę. Zwraca uwagę na maniery,przepuszczanie w drzwiach,odsuwanie krzesła jak siada itd. Jedno brzydkie słowo,przekleństwo, brudne paznokcie ,nieschludny strój, głupi niestosowny żart lub błąd ort. i ...jesteś skreślony na zawsze!

Gość zakochany po uszyyyyyy
Ale mam jeszcze szansę?

Gość pani wagaaaaaaaa
skoro 2 razy odmówiła tzn,że nie masz.....albo sprawdza Twoją wytrwałość,bo wagi też tak robią