Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy mnie odrzucają?

Polecane posty

Gość gość
niezdecydowana to cecha 99% kobiet

Gość gość
Wybieram? To oni mnie zapraszają. Ale Ci, których ja wybieram (3 razy w życiu mialam tak, że to ja wyszłam z inicjatywą - zanim zaczniecie chrzanić, że to ich zraziło, powiem wam tylko, że ja ich na kawę nie zapraszałam - ja wyszłam z inicjatywą poprzez internet - znałam ich z reala - a to oni mnie gdzieś zapraszali) też mnie olewają. Wszystkie lepsze - tylko nie ja. Naprawdę nie wiem, co ja mam w sobie.

Gość gość
Nie przesadzaj, że to cecha 99 % kobiet :P. Trochę to seksistowskie.

Gość gość
może faktycznie jesteś dla nich za mądra

Gość gość
to ich odrzucasz i tyle, pogódz się z tym , możesz zostać starą panną albo zakonnicą ostatecznie możesz też zająć się pracą, karierą, pasją, ale po co :classic_cool: lepiej zawisnąć na facecie :O

Gość gość
Dlaczego piszesz w takim kontekście? Tak jakby bylo cos złego w tym, że ktoś się zastanawia nad przyczynami takiego stanu rzeczy? A to nie można mieć kariery plus partnera naraz? :D czy ja cos pominęłam?

Gość gość
kochana, a ile masz lat? mam dokladnie tak samo! jakbym czytala o sobie.Mowia mi sami, ze ich olsnilam na spotkaniu i ze mozna ze mna o wszystkim pogadac, ale wybieraja inne. Jesli Cie to pocieszy nie tylko masz taki problem. Moze jeszcze nie nasza pora, tylko no wlasnie ile mozna czekac i sie doskonalic... fajnie by bylo kiedys byc dla kogos ,,ta pierwsza´´ i najwazniejsza.

Gość gość
Faceci nie lubią kobiet lepszych, mądrzejszych od siebie, bo czują się zagrożeni.

Gość gość
23:17 22 lata ;) Może faktycznie musimy natrafić na tego jedynego i na tym opiera się to wszystko. I nie ma czym sie przejmować? Ale łączę się w 'bólu', póki co ;)

Gość gość
A może po prostu Wyglądasz wrednie,może twój sposób mówienia ich denerwuje , mowisz za dużo i za szybko itd .

Gość gość
bo kobiety kierują się uczuciami,a faceci emocjami, poczytaj książkę dlaczego mężczyźni kochają zołzy? Tez niemam faceta chcą mnie tylko do romansu ,wiec mam wyj****e i na sile nie szukam. Kto powiedział ze należy nam się wszystko od życia, nikt , na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, a tym bardziej na to żeby ktoś się w tobie zakochał. Lubisz basen? Może tam kogoś poderwiesz?

Gość gość
jestem po 30 tez nie mam faceta , nie mam dzieci i co ja mam powiedzieć , załamać się czy co, bo tych co ja chciałam to nie chcieli mnie, a ci co chcieli mnie to z koleji ja ich nie, to musi być ta iskra obupolne. spróbuj tak zacznij się uśmiechać więcej, mniej kompleksów i więcej wiary w siebie. sam wygląd to nie wszystko ,bo ładna miska jeść nie daje.

Gość gość
Polscy faceci sa wychowywani na pustakow i egoistow, nie sa zainteresowani głęboką relacją. Nie radzę ci szukać Polaka, kazdy z nich jest pozbawiony empatii i wychowany na narcyza i k****a.

Gość gość
Mam identycznie z chłopakami, nawet w sensie koleżeńskim. Na szczęście mam swoją paczkę, ale chciałabym czasami spotkać się z kimś spoza, lubię męskie towarzystwo i niekoniecznie chodzi mi zaraz o flirt. Tylko że oni mnie lubią, niby się dogadujemy, czasem się zdarza że któryś zaproponuje spotkanie a potem albo nagle odwołuje albo w ogóle nie raczy się odezwać :/ i też uważam się za fajną, inteligentną osobę. Miłości nie szukam, więc nie wiem co ich tak we mnie przeraża

Gość gość
Śmierdzisz?

Gość gość
Ja mam gorzej. Pobędą ze mną 10 miesięcy- 2 lata i zostawiają. Kto ma gorzej? Ja, taka odrzucana:(