Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olifcia

Zdrowie a seks w pupę

Polecane posty

Gość Olifcia

Temat raczej do działu erotyka, ale mi chodzi głównie o zdrowie. Czy może mi się coś stać od seksu w pupę ? Na pewno nie będę tego robiła często, nawet nie wiem czy w ogóle będę robiła, bardziej mój chłopak chce a ja może odrobinę z ciekawości i tyle. Czy może mi się coś stać ?

Gość Olifcia
Nie no nie jestem głupia i czytałam już takie rzeczy o kochaniu się w pupę, ale mi chodzi czy może się coś złego stać od tego. Moja kuzynka mówi że jak się kocha w pupę to potem trzeba w pieluchach chodzić.

Gość Olifcia
O dzięki o takie coś mi chodziło tylko o normalne kochanie w pupę bo raczej chyba ręki tam mi nikt nie będzie wkładał. Jak dobrze zrozumiałam wystarczy prezerwatywa żeby nic się nie stało ? A są jakieś specjalne do tego czy zwykła wystarczy ?

Po pierwsze lewatywa, po drugie rozluźnienie, po trzecie nawilzenie - jak masz prezerwatywy, uzyj żelu na bazie wody.

Gość Olifcia
mam durexa ale nie wiem czy on jest na bazie wody

Gość gość
durexa każdego możesz spokojnie używać, ale do seksu analnego polecam silikonowy, zwłaszcza jeśli dopiero zaczynasz tą przygodę

Gość gość
Pamiętaj tylko o dwóch zasadach: z pupy nie bierzemy do ust i z pupy nie wkładamy do pochwy.