Kocham Jarosława Kaczyńskiego 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Jestem zmęczona, mam depresję, nie mogę spać, chcę mi się płakać. Mam nadzieję, że jakoś sobie, z tym poradzę... postanowiłam, że dam radę jestem na dobrym etapie wyjścia z biedy. Zrozumiałam wiele rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sanitas prawdziwa Napisano Styczeń 7, 2016 To pewnie od nadmiaru popełnionych dzisiaj prowokacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Jarosława Kaczyńskiego 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Nie pisuje tu od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2016 Jarosław Kaczyński ma panią Joasię więc lepiej zakochaj sie w kims innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Jarosława Kaczyńskiego 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Lichocką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2016 o jaroslawie, klaniam się nisko, słońce narodu!!! swiec nam jak najdluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach