Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irka25

teksty mówiące o flircie

Polecane posty

Gość Irka25

jakie teksty mówią nam, że ktoś z nami flirtuje a nie jest po prostu miły na komunikatorze?

Gość Irka25
czy zwykła rozmowa zakończona buźka z mrugnięciem już mówi że tutaj jest jakiś flirt,

Gość gość
Mówi o tym,że ktoś z ciebie drwi.

Gość Irka25
serio drwi? nie wiem kiedy zwykła rozmowa się kończy a zaczyna flirt więc chciałbym poznać wasze zdanie kiedy uważacie że facet już zaczyna flirtowac te teksty już podchodzą pod flirt, nie poruszamy tematów seksu ani związków

Gość milusińska30
mi mówią że jestem niezła flirciara a ja uważam że jestem po prostu miła i uprzejma zawsze się uśmiecham, powiem facetowi jaki jest elegancki lub poproszę by coś zrobił a jak mnie proszą panowie w pracy o coś to mówię dla ciebie zawsze, a potem słyszę od koleżanek czemu ja z nimi flirtuję oni są np zajęci i nie powinnam się tak zachowywać i staję jak wryta, czasami w podziękowaniu obejmę jak przynoszą nam do biura jakieś słodkości, i nic z tego nie rozumie bo nie sądzę bym flirtowała czy nawet podrywała jest to dla mnie bez znaczenia chcę by atmosfera w pracy była miła

Gość gość
to się czuje zapytaj go wprost tylko uważaj bo może się okazać że po prostu ma taki styl bycia i do wszyskich taki jest a Tobie będzie wstyd

Gość gość
Kochanie skarbeczku, piękności tęsknię, myślałem o Tobie, z niecierpliwością czekam na twoje wiadomości

Gość agaa414
Ja ostatnio na http://snapczat.pl pisałam z takim chłopakiem. Wydawał się spoko, mówił, że nie szuka nikogo na stałe/romansu itp. Gadaliśmy przez kilka godzin, a później doszło do tego, że zaczął pisać coraz odważniej. Moim zdaniem - jeśli po kilku dniach facet nie pisze nic z podtekstem, jest w porządku ;)