Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczę życie przyszłej żone i będe ją upokarzał za to że mnie oszukiwała

Polecane posty

Gość gość

Oszukiwała mnie że bierze tabletki - powiedziała mi wprost że nie brała. I jest teraz w 3 miesiącu ciąży a ja jestem ojcem. Nie będę płacił alimentów więc jedyne co wchodzi w grę to ślub. Ale zrobię z jej życia piekło. Tak samo jej rodzicom.

Gość gość
i ty ją kochasz, kochałeś? mój Boże...

Gość gość
A skad wiesz ze za ciebie wyjdzie

Gość lokitoki
Jesteś żałosny! Chciałeś sie z nią pieprzyc to teraz zachowaj sie jak facet i weź na siebie odpowiedzialność. A pomyslales, ze robiąc piekło z życia przyszlej żonie, tym samym zgotujesz je swemu dziecku, buraku?! Co za plant!!!

Gość gość
kazde antykoncepcja i tak moglaby zawieśc, nie ma metody w 100% skutecznej- czym myslales wtedy?(odpowiedz wiadoma).

Gość gość
JEŻELI BY PREZERWATYWA ZAWIODŁA ALBO TABLETKI TO BY BYŁO WSZYSTKO OK! Ale w jednej chwili przekreśliła mi wszystko mówiąc ŻE KŁAMAŁA I NIE brała nigdy tabletek!!!! Nie rozumiecie że oszukiwała mnie!!! Jeżeli tu mi kłamała to w czym jeszcze?!

Gość jarek26
A Ty za to nie traktowales jej poważnie. Jeśli sie idzie z kimś do łóżka to wyraża sie gotowość na przyjęcie odpowiedzialności za to co sie stanie. Tym, ze chcesz wziąć ślub aby sie mścić wykazales jakim jesteś idiotą! Jak można niszczyć życie sobie i drugiej osobie w imię zemsty?! To chore! Powiem Ci jak naprawdę wygląda sytuacja. Chciałeś sobie pouzywac z panna, a kiedy Ci sie znudzi, kopnąć w tyłek. A ze panna Cie przechytrzyla bo widocznie Cie kocha i chciała Cie usidlic, Ty sie w****iles bo nie wiazales z nią przyszłości i teraz masz dwie niekorzystne z Twojego punktu widzenia wyjścia: 1) kopnąć pannę w tyłek ( jak zresztą zamierzales) ale bulic alimenty 2) wziąć z nią ślub, aby nie bulic alimentow, a na boku dalej wykorzystywać naiwne d**y. Wybierzesz to drugie bo jesteś tylko nieodpowiedzialnym i niezaradnym dawca nasienia. A finał będzie taki, ze ona jak sie zorientuje w co pogrywasz koniec Cie w d**e i znajdzie sobie prawdziwego faceta, który pokocha i ja i dziecko. A Ty będziesz zasuwac na alimenty! No niestety, pamiętaj ze całe zło jakie popełniamy, w końcu do nas wraca.

Niektorzy faceci to jednak niedojrzale chujki. Wlasnie temu sie w****iles po chciales pouzywac sobie i pozniej ja kopnac w d. Taka prawda. Wkurzasz sie dlatego ze "wolnosc" ci sie skonczyla a nie ze cie oszukala. Wspolczuje twojej panience.

Gość strongman7
To kopnij ja w d**e jak cie oszukana i płac alimenty. A swoją droga ile masz lat ze sie tak spinasz? Może nie ma tego złego, może pora najwyższą założyć rodzinke? No chyba ze nie wiazales z laska przyszłości..

Gość gość
Naprawde jakas laska chciała sobie swiadomie zrobić z toba dziecko? No niepojęte, niewiarygodne i jakieś zbyt perwersyjne...

Gość gość
No to wpadłeś kolego. Jedyne co możesz teraz zrobić to strzelić sobie w łeb (kara za głupotę).

dzieci nie ponosza odpowiedzialnosci,za czyny rodzicow.Wspolczuc tylko temu dziecku,ze przyjdzie na swiat w takich okolicznosciach:-O

Gość gość
Kurwa gościu, taka milosc ze nawet nie potrafisz wybaczyć jest gowniana. A zapytałeś dlaczego to zrobiła? Wiesz, czasem jak kobieta bardzo chce być matką to robi dziwne rzeczy. Ale z twojej wypowiedzi wynika ze jesteś mściwym chamem, niezdolnym do wybaczania.

Gość gość
Ja bym też nie wybaczyl. Tylko trochę dziecka szkoda, ale matce dac nauczkę trzeba.

Gość gość
a wczoraj pisałeś,że wychowujesz już 10 lat dziecko i teraz okazało się,że to nie twoje!!!nie masz co robić tylko bzdury piszesz!!!

Gość gośćwomen
Gdybyś ja naprawdę kochał, wybaczylbys. Wiem ze oszukala podstępnie ale facetowi który kocha nawet do głowy by nie przyszły takie pomysły. Za daleko sie posunales, chęć zemsty przyslonila ci rozsądek. Smiesz mówić ze cie oszukala?! W sumie nie wiem kto kogo bardziej.

Gość gość
ty ją też oszukałeś podły gnoju, nawet w sumie bardziej.

Gość gość
Okrutny to raczej określenie dla kobiet.

Gość 1 gość
Jeśli będzie ślub to małżeństwo wasze zakończy się max po 3 latach. Wspomnisz sobie moje słowa.

Gość gość
1/10 :O