Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w koncu czerwona

Syoss zaskoczenie

Polecane posty

Użyłam dzisiaj farby syoss jasna czerwień, obawiałam się ze tylko wyrzuciłam 22zl na kolejna farbę ktora z czerwienią nie będzie miała nic wspólnego i... Bardzo się zdziwiłam. Mam intensywny, piękny kolor, który chciałam od dawna. A Wy jakie macie doświadczenia z ta farba? Ja stwierdzam ze jest warta swojej ceny i dobra jak na farby nieprofesjonalne.

uzywam farb profesjonalnych,kilka razy uzywalam loreala sklepowego,niestety nigdy kolor nie wychodzil taki,jaki gwarantowal producent.

Gość gość
farbe syoss uzywam na ogol zamiennie z l'oreal. brazy, nieraz tez robilam plukanki rozjasniajace z ta najjasniejsza syossa, pieknie wychodzily.

Też używałam przeróżnych farb z palety kolorów podchodzących pod czerwień/wiśnie i nigdy nie wychodziły takie jak chciałam. Dlatego zafarbowałam włosy na karmelowy :classic_cool:

Gość gość
Ja akurat mam złe doświadczenie , kupiłam farbę do włosów która miała dać kolor fioletowy a wyszło brzydkie bordo

Gość gość w końcu czerwona
13.20 Ja jestem zbyt uparta. Chociaż jakby i tym razem się nie udalo to chyba bym zrezygnowała.

Gość gość
słyszałam że wywołuje alergię i bardzo po niej wypadają włosy wolę stosować Garniera Nutrisse

Gość gość
mi sie nie podobal ich rudy, chcialam miec kasztanowy, a wyszlo mi zbyt jaskrawo... wole braz

Na pewno nie dla każdego się nadaje ta farba. Ale ja lubię konkretne kolory a tylko tą farbą wyszła mi "arielkowa" czerwień.