Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam studentki do zajmowania się dziecmi w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Praca 7.30-21.00. Dwojka dzieci lat 2,5 oraz 4 latka. Zajmowanie sie dziecmi, gotowanie, sprzatanie, prasowanie i lekka praca w ogrodzie-dzieci w tym czasie spia albo sa tez w ogrodku. 8,5 zl za godzine. Jedzenie w cenie. Zostawiam maila: szukamstudenti dodzieci30@wp..pl

Gość gość
Dlaczego tylko studentki? Mężczyźni też potrafią zajmować się dziećmi i nie są wcale gorsi od kobiet. Poza tym potrzebujesz kogoś do zajmowania się dziećmi czy do zajmowania się domem?

Gość gość
Hahaha... Sorry, ale za prowadzenie domu (sprzątanie, prasowanie, bycie ogrodnikiem etc.) plus zajmowanie się dwojgiem dzieci i to w Warszawie Ty krzyczysz 8,50 za godzinę? Ja 8 zł a godzine zarabiałam w g*wnianym sklepiku gdzie przez cały dzień nic nie musiałam robić bo klientów jak na lekarstwo a handel biżuterią więc i praca lekka. Powodzenia życzę..

Gość gość
Praca 7.30-21.00. Dwojka dzieci lat 2,5 oraz 4 latka. Zajmowanie sie dziecmi, gotowanie, sprzatanie, prasowanie i lekka praca w ogrodzie x Serio 8,50 za takie obowiązki? Chyba, że to jedzenie w ilościach przemysłowych na wynos.

Gość gość
Od 7.30 do 21 w macicy ci się poprzewracalo ;-) jeśli to nie prowo to obys szybko znalazła studentkę. Jakąś psychopatke jak marie goniewicz :-)

Gość gość
Nikt poniżej 10 zł na to nie pójdzie.

Gość gość
Studentkę? To chyba na urlopie dziekańskim.

Gość gość
zajmowania sie dziecmi? czy gosposie? czy niewolnice?

Gość gość
za sama 2 dzieci minimum 10zl za godzine biora Panie,i to jest takie minimum,za ktore nie licz,ze dzieci beda mialy mase zajec plastycznych i muzycznych.Ot zwykle rzucenie okiem czy nic im nie jest. A Ty jeszcze autorko oczekujesz sprzataczk,kucharki i ogrodnika. Tylko idiota albo psychopata sie zgodzi na taka oferte.

zarty sobie robi? hahaha Za opieke nad dwojgiem dzieciaczkow )) wolaja 0d 12 euro wzwyz:))

Gość gość
Malo udane prowoo... Ja w Warszawie za opieke nad dziecmi i .TYLKO opieke plus ewentualne odgrzanie i podanie przygotowanego jedzenia mialam 10 zlotych...to minimum. Nie obzeralam swoich pracodawcow,mialam swoje jedzenie,korzystalam ewentualnie z czajnika by zrobic sobie herbate gdy dzieci jadly sniadanie. I do tego te godziny? Studentka zaoczna moze na to pojdzie ale watpie.

Gość gość
Jako studentka opiekowałam się dziećmi. Za dwójkę z gotowaniem 10 zł to minimum, za dodatkowe prace dopłata.