Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzystalem z uslug prostytutek i amatorek studentek. NIE szukam wiec porzadnej

Polecane posty

Gość gość

ani dziewicy, nie, to byloby nie fair. Dopuszczam zwiazek z dziewczyna, ktora miala kiedys sponsorow, choc juz bylej prostytutki bym nie chcial (co najwyzej amatorke, ktora miala lacznie nie wiecej niz 30 partnerow za kase)

Gość gość
doświadczony wymaga doświadczonej :) coby w łóżku nudy nie było hehe , wyjścia nie miałeś to prostytutki brałeś i taką dziewczynę wydymaną chcesz bo ona też raczej wyjścia już nie ma za to wejście szerokie :D

Gość gość
Jesteś normalny autorze.

Gość gość
no kobieta moze udawac cnotke mimo doswiadczenia w platnym seksie i setek partnerow kto jej udowodni ile miala? pracowala w warszawie, przeprowadzi sie do krakowa i ma czyste konto, nikt jej nie zna, nikt nie wie co robila wczesniej

Gość gość
W łóżku mógłbyś się zorientować czy kobieta jest doświadczona czy cnotliwa i wieje nudą ;) a ile partnerów miała tego nigdy nie sprawdzisz, no chyba że ci powie. Ja miałam jednego partnera z którym robiłam wiele ;) przyszły facet może sobie gdybać na temat ilości moich partnerów seksualnych. Ważne jest zaufanie i twoje preferencje seksualne, bo z cnotką doświadczony facet długo nie wytrzyma.

Gość autorze a czemu
z takich uslug korzystales?