Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie dziewczyny

Testy I ew ciaza

Polecane posty

Gość Pomóżcie dziewczyny

Czesc dziewczyny jestem tu nowa i nie moge sie odnaleźć wiec zakładam temat i liczę na pomoc a sprawa wyglada tak 31.10 doszło mniedzy mna a chłopakiem do zbliżenia a dokładniej ze tak brzydko powiem włożył i zaraz wyjął bo mnie bolało pózniej dostałam planowana miesiączkę ( miesiączka regularna cykl 31) ale mimo to złe sie czułam po 14 dniach zrobiłam test wyszedł negatywny dla pewności powtórzyłam po 3 dniach i tez negatywny ale nadal złe sie czułam kolejna miesiączkę tez dostałam na czas a jednak po niej (był to 40 dzien po stosunku) zrobiłam kolejny test tez negatywny teraz dostałam koleją miesiączkę ale lekko sie obawiam bo naczytałam sie ze kobiety maja okres w ciąży a mnie lekko kłuje brzuch i nie wiem co myślec jest prawdopodobieństwo ciąży ? Bo ja juz wariuje

Gość gość
Skoro testy wyszły Ci negatywnie i miesiączkujesz to nie jesteś w ciąży....

Gość Pomóżcie dziewczyny
Ja po prostu panikuje no bo tyle sie czyta ze testy klamia a kobiety maja okres w ciąży... I nie wiem jak mam sama siebie przekonać dodam ze oczywiście wtrysku nie było o były to ewidentnie dni nie poldne wiec raczej szanse sa nikłe prawda?

Gość gość
Autorko, poczytaj trochę o okresie, współżyciu. dopiero później baw sie w sex. Stosujesz jakąś antykoncepcję?

Gość Pomóżcie dziewczyny
Nie prosiłam o ocenianie mnie a o radę. Tym razem nie użyłam

Gość Pomóżcie dziewczyny
Jest tu ktoś????

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Nie panikuj. Lepiej pomysl o zabezpieczeniu się przed niechcianą ciąża.

Gość Pomóżcie dziewczyny
Wiem to głupota była poniosło nas każdemu sie Zdarza a ja zdaje sobie sprawę ze to było skrajnie głupie ale czasu nie cofnę przynajmniej mam nauczkę i mam ogromna nadzieje ze nie jestem