Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tej kretynce GośćM

Polecane posty

Gość gość

GośćM Nie wszystko jest takim, jakim się wydaje... Wszystko: 1431 Tematy: 155 Posty: 1276 Recenzje: 0 Przepisy: 0 :o

Gość goscM
Wsadzilam sobie do c**y 2 banany i nic nie poczulam:o

Gość gość
A co mamy myslec ?Ja ja lubie.

Gość gość
Najpierw wydawała mi się bardzo fajna nawet chciałem z nią pisać i pisałem. Potem zaczęła być z***biście podobna do mojej byłej i to juz był koniec fajności. Bo cholera kochałem tą byłą, ale to nie może być ona, wiec mam w d***e ją i te głupoty które teraz wypisuje. Teraz jest dla mnie śmieszna. Wydaje się młoda ala tak jakby pisała dziecinna 40 tka conajmniej. To nie jest na pewno ta osoba co pisze. Albo mam jakieś schizy. Ale bardzo mi przypomina kogoś. Ale ma więcej lat, tylko robi za młodą.

Gość gość
jest bardzo infantylna i natretna nie ma chyba wlasnego zycia jej zycie to zakladanie tematow na kafci

Gość gość
Nie znam osobiście :classic_cool: więc nic nie mogę napisać o tej kobiecie ;)

Wiem ze jest tu osoba ktora pragnie i uwielbia mnie prowokowac. Nie posikaj sie tylko przy tym. I tak tak uwilebiam w anusa, podwojna penetracje.

Gość gość
No wiesz, teraz dużo 40 tek siedzi samotnie. A piszą dokładnie tak samo jak ty. Bo 40 tki mentalnie czują się jak 20 ki wiec przestań pieprzyć. Miałem do czynienia z takimi i wiem, że są jak dzieci, poważnie.

Gość gość
Przeginasz i wyjdziesz na idiotkę bo nikt normalny by tego tematu nie założył oprócz ciebie. Wiec wyluzuj. Chyba wiem kim jesteś, ale narazie zachowam to dla siebie.

Gość gość
Jestę juz celebrytka na kafe?" xxx jak na razie kretynka i analfabetka:D xx a taka 40 jak ty, najprawdopodobiej jest rozwodka z dzieciorami i ryczaca w 40ka :D

Mozna sobie pieprzyc o czym sie chce, do kogo sie chce gdzie sie chce i z kim sie chce. Wolny kraj jak mowia:) to ty autorze/rko poluzuj gacie:) i wiem ze uwilebiasz mnie prowokowac.

Gość gość
ty kretynko jak juz tutaj weszlasz, to wypowiadaj sie w temacie :D nie szczekaj jak suka w rui :D

Gość gość
No to jeśli z tego tak się cieszysz to naprawdę pa. Żałosna jesteś. W sumie czułem wcześniej, że to strata czasu. Taka infantylna c**a z rozterkami typu zostawić byłego czy juz się bzykać z nowym. Powodzenia. Będziesz mieć tu innych debili do rozmowy.

Gość gość
Cóż za kulturalna z ciebie dziewucha:o

Gość gość
Teraz walisz jak typowy zezłoszczony trans. Ktoś cię prowokuje ? Narazie to ty zalewasz kafe swoimi empatycznymi schizami. Pewnie przestałeś ćpać i masz teraz big problem. Gdzieś ta Twoja delikatna kobiecość uleciała, prawda ? Czy nie za bardzo to czujemy ? Skoryguj bo paw będzie.

Wiesz dla kogo kobieta moze byc delikatna i kobieca? Dla prawdziwego mezczyzny.

Ciekawa jestem moje slodkie pomaranczki jednaj rzeczy, mianowicie:ile tematow i odp stworzyliscie? Nie wiadomo? Ach tak przeciez jestescie tylko pomaranczami. Hipokryci. Wstydzicie sie nawet w necie siebie i swojego zdania stalego pod stalym nickiem.

Gość gość
Słuchaj głupia cipo. Wiadomo co pisałaś na początku i co piszesz teraz. I to ma się nijak do siebie. Wiec weź w*******laj bo śmierdzi. Albo idź k*****e na terapię i nie ryj ludziom bani p***busie. Bo w każdym nie nie wytrzymam i powiem kim jesteś. Przy kobiecie to nawet nie stałaś wiec won bo w ryj dostaniesz.

Gość gość
Który skradnie jej serce :classic_cool: wtedy jest :)

Gość gość
Żadna kobieta by nie uczestniczyła w takiej wymianie zdań. A ona jest.

Moze ty dostaniesz w ryj. Uwazaj lepiej na slowa. Smieciu. Jestes nedznym smieciem. Kolo smieci nie lezales!

Gość gość
Kobieta haha