Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tej kretynce GośćM

Polecane posty

Gość gość
Sam jestes kretynem i ty warujesz

Gość gość
to jest przecież kiełbasa co szalała na ogólnym. tu kiedyś głupiała pod nickiem maloowana. na ogólnym jeszcze miała nicka cudowne małżeństwo czy cos takiego

Gość gość
Ona tu juz była lata temu. To wyrachowany typ. Teraz chciała zgrywać biedne tęskniące dziewczę ale jej nie wyszło. Trochę ją wspierali to pożyła a teraz musi spierdalać co już oznajmiła

Kto to kielba? :) myslalam ze mi cisniecie bo cisniecie ale wy cisniecie mi mylac mnie z kims innym. Glupie. Nie jestem kilba ani him ani nie wiem kim jeszcze:) i nie mam 40 lat. Ale wiecej juz o sobie info nie bd powtarzala.

Gość gość
Już tak pisałaś wielokrotnie na ogólnym, że ty nie kiełba, a wszyscy i tak wiedzieli swoje, ty wariatko skończona :D Jesteś rozpoznawana, gdzie się tylko nie pojawiasz i pod każdym jednym nickiem

Gość gość
Nic o niej nie sądze bo jej nie znam.

Gość gość
ej a weź się zaloguj pod nickiem nie dla psa kiełbasa. możesz jeszcze czy już nie? :D

Gość gość
cip cip cip cip cip

Gość gość
kretynka to kretynka najparwdziwsza prawda:D

Gość Blowww na pomaranczy
Jesteś głupia jak but , really. A nie siedzę tu od dziś . Dużo się pozmieniało na kafe. Szkoda, że na gorsze . :O

Tak wszystko sie zmienia i kafe jest takim blotkiem w ktorym lubi taplac sie hermetycznie zamkniete grono bywalcow. Taka jest prawda. Toksycznie jest tu i z dnia na dzien coraz bardziej cuchnie..

I jeszcze te wasze poranione projekty. Serio z dzisiejsza tutejsza kafeteria i kafeteriuszami bywalcow moze laczyc nic innego tylko toksyczna relacja. Tak tu jest. Nie mozna normalnie porozmawiac bo malo jest normalnych i coraz rzadziej wchodza z uwagi zapewne na ciezka atmosfere. Taplajcie sie w blotku

Dziewczyno pomyśl jaki musisz mieć problem ze sobą ze tak się tłumaczysz ? !! Co nie wejdę na kafe siedzisz tu i stekasz. Widać że masz kompleksy . OK zdarza się . Ale bez jaj 24/h siedzieć tu i marudzić ? A teraz odpowiadać na każdy atak ? Trochę dystansu . :O załóż sobie jeden temat i tam się produkuj ale nie k****a kilkanaście dziennie.

Skoro z blotkiem się taplac nie będziesz to wypiertalaj na wizaż albo na jakies kolko biednych pokrzywdzonych lam dzieciaku. F**k off .

Gość gość
Pozdrawiam Clarenceee

Gość gość
piiiiiiiiiii :D

Gość gość
to jakaś żenuła ta gośćM:o