Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie najwieksze problemy życiowe?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie śmiało :)

Gość gość
Jestem stara dziewica bez szansy na fajnego faceta.

Gość gość
chcę wygrać w lotto i jakoś mi nie idzie

Gość gość
Chce mi sie jesc slodycze, chipsy garsciami, a nie moge, bo przytyje :/ Serio, to jest moj najwiekszy problem. Drugi jest ten, ze musze wybierac miedzy impreza, a zaliczeniem kolokwium.

Gość gość
Kiedy chce mi sie roochac mam okres. Dlatego jestem dziewica

Gość gość
Okres nie jest zadnym problemem jesli ma sie ochote na sex.

Gość gość
Mój problem, poznalam cudownego chłopaka, ale problemem jest mój kochanek. Nie powiedziałam mu,ze kogos mam. Z kochankiem łączył mnie niesamowity seks. Do tego zapewniał mi wiele dóbr materialnych. Przy nim byłam taka szczęśliwa,ale to nie była miłość. Nie wiem co robić. Mój problem. Ma ktoś gorszy?

Gość gość
nie mam domu :) myślę, że przebijam was wszystkich :)

Gość gość
Mój największy problem czy napić się dziś balantinesa czy Jacka danielsa czy civasa

Gość gość
ludzka głupota odbiera sens życia wszystko opada bez nadziei wzrostowej lepiej nie będzie

Gość gość
Lubię black metal i chodzić na pogrzeby.Każdego,kto do mnie dzwoni pytam "kto umarł?":-(

Gość gość
wynajmuję cudze mieszkania od lat mam nadzieję, że kiedyś będę jednak na własnym

Gość gość
A ja nie mogę zajść w ciążę, w tej chwili to jest mój największy problem i przez to jestem nieszczęśliwa, mimo, ze oprócz tego pozornie mam wszystko. I czuje się z tum podle, bo wiem, ze ludzie maja dużo gorsze problemy..

Gość gość
śmierć

Gość gość
A ja mam krzywe zeby, boje się uśmiechnąć . Zanim uzbieram na aparat to minie w chuj czasu

Gość gość
Przy zdrowym rozsądku i przemyśleniu poważniejszych sytuacji nie mam żadnych. Z każdej sytuacji zawsze jest wyjście.

Gość gość
Choroba moja,rozpad małżeństwa, śmiertelna choroba jednego z rodziców. Kłopoty z dorastającymi dziećmi

Gość gość
23:06 Nie zawsze

Gość gość
gość dziś 23:06 Nie zawsze X zawsze. niekoniecznie korzystne. czasami trzeba coś wziąść na klatę a czasami dać kopa.

Gość gość
gość dziś Poproszę zatem sposób na choroby i śmierć.

Gość gość
Zdrady męża - już byłego męża - które do dziś strasznie bolą. Okłamywał mnie 3 lata zdradzając na lewo i prawo, bzykał się nawet z moją znajomą. W tym czasie był kochającym mężem. W końcu jak już miał stałą, jedną kochankę i się domyśliłam, to mnie zostawił. W sumie to akurat jest dobre, bo żyć z taką szują to katastrofa. Niemniej jednak strasznie bolą te wieloletnie kłamstwa. Nie ufam żadnemu facetowi i mimo, że kogoś mam od niedawna, to nie potrafię mu zaufać i cały czas się boję, że spotka mnie to samo. Dlatego nie angażuję sie w ten związek - ale ON o tym nie wie :(

Gość gość
A ja nie mam pracy, domu, samochodu, komórki. Mam brzydkie zęby, ciuchy. Mieszkam z rodziną, jestem niesamodzielny, flegmatyk, głupek, mało zaradny, mało inteligentny i chyba impotent. Ma ktoś gorzej ?

Gość gość
Moj najwiekszy problem to taki ze zona po porodzie stracila ochote na sex. A to juz 5 lat. Juz nie widze w niej kobiety, wrecz ja za to nienawidzę. Zaczyna to rzutowac na cale nasze zycie, potrafie byc dla niej nie mily wlasnie za to ale ona nie jest w stanie sie domyslec.

Gość gość
Skoro nie może się domyśleć, to warto o tym wspomnieć. Porozmawiać o swoich potrzebach.

Gość gość
gość dziś gość dziś Poproszę zatem sposób na choroby i śmierć. X To proste. Pierwsze wyjście z sytucji to zrozumienie że każdy człowiek jest tutaj tylko na chwilę. Drugie, każdy jest na coś chory. To normalne w przypadku każdego gatunku. Trzecie, śmierć czeka wszystko co żyje. Czwarte, przyjąć do wiadomości że chwile w których jest nam dane żyć i przeżyć są szczególne i wyjątkowe bo nie każdy ma szansę aby się urodzić. Jak widzisz, życie nie jest skomplikowane. To co my z nim i w nim robimy, komplikujemy sami. Proste.