Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dojrzali faceci mysla o dziewicach?

Polecane posty

Gość gość

tak szczerze

Gość gość
Hmm, ja jak bylam dziewicą jeszcze (18 lat miałam) to gadałam z 27 latkiem który tak na prawde można powiedzieć, że lekko mnie wyśmiał i zdziwił się, że nie spałam jeszcze z żadnym facetem. Potem z 30 latkiem który też troche się zdziwił, ale potem powiedział, że ok to nie wyścigi. Ten 1 nawet miał dziewczyne która pierwszy raz miała dopiero w wieku 20 lat. A tak na marginesie przestałam być w wieku 19 lat.

Jak dla mnie (30 latek) to super sprawa. Gdyby dziewczyna powiedziała mi, że nie robiła tego jeszcze, a do tego, że chce, aby ten pierwszy raz był ze mną to czułbym się w pewien sposób zaszczycony. Uważam, że dla kobiety pierwszy raz jest czymś dużo większym niż dla faceta (zarówno pod względem emocjonalnym, jak i fizycznym oczywiście) i oddając mi się, daje mi tak na prawdę coś bardzo cennego i przede wszystkim niepowtarzalnego. Ten pierwszy raz nie musi być koniecznie pamiętany w przyszłości (zależy ile przyjdzie partnerów po mnie, jeżeli nasze drogi się rozejdą), ale na pewno starałbym się, aby zapamiętała go jak najmilej i nabrała jeszcze większej ochoty na łóżkowe igraszki ;).

Gość gość
Ja jestem przed 30, i jeszcze nigdy nic. dziewice wyginely,sam taką wolę ale nie ma :/ :(

Gość Topikowski
Dziewnica rzadki okaz :)

Gość gość
Nie, nie myślę... dziewictwo nie jest dla mnie niczym nadzwyczajnym, poza tym kojarzy się z bardzo młodymi osobami, a małolaty mnie nie kręcą.

Gość gość
Ja mam 24 lata (tylko), nawet przez głowę mi nie przeszła myśl o dziewicy...