Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cudowny w łóżku kochanek czy kochany mily chłopak?

Polecane posty

Gość gość

Mój problem jest taki: poznalam cudownego chłopaka, ale problemem jest mój kochanek. Nie powiedziałam mu,ze kogos mam. Z kochankiem łączył mnie niesamowity seks. Do tego zapewniał mi wiele dóbr materialnych. Przy nim byłam taka szczęśliwa,ale to nie była miłość. Nie wiem co robić. Mój problem. Ma ktoś gorszy? Co wybrać? A może być z obydwoma naraz? Jednego kochać a z drugim się kochać?

Gość gość
Jednego kochać a z drugim się kochać? x po pewnym czasie zwariujesz w takim układzie, no chyba że jesteś socjopatką, tacy ludzie czują się jak ryba w wodzie w takich akcjach :)

Gość gość
Wybierz tego, ktorego kochasz, sama wiesz najlepiej. A jak kochasz, to i seks bedzie dobry

Gość gość
Być może jestem socjopatka. A jak to sprawdzić? Dodam,ze kochanka nie kocham, ale jestem z nim szczęśliwa. Tego drugiego kocham,ale nie czuje się szczęśliwa. Nie umiem tego racjonalnie wyjaśnić.

Gość gość
Chodzi o to,ze ja go kocham i nie jestem w stanie uprawiac z nim seksu. Nie umiem. Seks jest brudny i zly, moge go uprawiac z kims takim jak kochanek. A nie z kims kogo kocham.

Gość gość
chemorojdy masz pedalku :-D To strazzne ze dupa cie podnie a, no cio no cio;-)