Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnac bardzo szybko 14 kg, najlepiej w 3 tyg.!!! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Przytylam po rozstaniu z chlopakiem, wiem zalosna jestem, ocknelam sie dzisiaj jak zobaczylam jakiego l*******ga wyrwal. Musze schudnac jeszcze bardziej, niz bylam, 14 kg byloby ok. Jaka dieta, cwiczenia? Za 3 tyg. ide na impreze, na ktorej on bedzie, musi zobaczyc, ze wygladam jak milion dolcow, nie jak 2 dychy.

Gość gość
Ale 3 tyg. sie da na wodzie, nie zaslabne?

Gość gość
Nie. Padniesz.

Gość gość
Nawet przy 21 dniowej głodówce nie da rady (o ile byś przeżyła). Aby schudnąć 1kg trzeba mieć deficyt energetyczny an poziomie 7 tysięcy kcal. Przyjmując, że spożywasz dziennie 2000 kcal, to po 3 tygodniach głodówki będziesz mieć 42 tysiące kcal deficytu, czyli 6 kg mniej (realnie troszkę więcej, bo na początku odchudzania schodzi trochę wody z organizmu i dlatego tempo ubytku masy jest szybsze).] Aby bezpiecznie schudnąć 14 kg to potrzebujesz 3 miesięcy, a nie 3 tygodni.

Gość gość
Hahaha, nawet jakbyś jakimś cudem dała radę i to przeżyła, to po zrzuceniu 14kg w 3 tygodnie na tej imprezie byś wyglądała raczej jak wrak człowieka, a nie milion dolarów. Jak się weźmiesz porządnie do roboty (tak 3 godzinki marszu dziennie) to myślę, że 5kg dasz radę zrzucić.

Gość gość
w czy ryxnie?,babciu bez hihi to,smierc,eh:-(

Gość gość
Ale nie moge tak mu sie pokazac, jak z nim bylam, bylam szczupla. Bedzie mial gnoj satysfakcje. Zobacze, bede jadla minimalnie i cwiczyla, bo jakbym w domu siedziala, to moglabym o samej wodzie, ale musze niestety funkcjonowac. Zobacze efekt i zdecyduje, czy pojde. A moze jakies tabletki, ktore spala tluszcz? Ma ktos sprawdzone, skuteczne?

Gość gość
linea30+

Gość gość
Ale ja mam 17 lat, to tez mi pomoze to 30+?

Gość gość
bez znaczenia

Gość gość
po prostu nie idz na te impreze daj sobie ze dwa miechy na odchudzanie przeciez jeszcze pewnie go zobaczysz

Gość Arnika26
Spróbuj odchudzania z http://www.dieta-herbalife.com.pl/ , jednak z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że szybkie odchudzanie zwykle kończy się tym, że wcześniej czy później zgubione kilogramy wracają. Najlepiej podejść do sprawy racjonalnie i nie katować się głodówkami Zdrowa dieta i ruch przede wszystkim.

Gość gość
To co piszesz nie wrozy nic dobrego.. Nie ma szans żebyś schudla az tyle w tak krotkim czasie. Jeśli chcesz zaimponowac chłopakowi zacznij chodzic na silke, do tego zdrowa dieta i suplementy z http://www.elitesportfood.pl/#start Regularnie publikuj zdjęcia ze swoimi postepami , niech widzi co stracil :)