Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zwątpienie

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 19 lat i mój chłopak też jesteśmy razem 19 miesięcy. Od pewnego czasu odpadły mnie małe wątpliwości. Na początku wszystko było cudowne. Poznawanie się zakochiwanie w sobie. Wszystko co robiliśmy robiliśmy stopniowo a nie od razu seks. Nasze współżycie zaczęło się dopiero pół roku temu.. Teraz mój chłopak czuje się przy mnie już coraz swobodniej nie krepuje się. I niektóre rzeczy które robi zaczynają mnie denerwować jego zachowanie czasem też. Często gdy jesteśmy razem on zasypia i wtedy myślę że poprostu mu się ze mną nudzi bo śpi. Podczas snu chrapie i zgrzyta zębami czasem go budzę bo mi to przeszkadza a czasem wogóle nie zwracam na to uwagi. Dodam że spotykamy się tylko w weekendy. Czasem śpimy u siebie i wtedy gdy na drugi dzień wieczorem mamy się rozstać chce mi się płakać bo bardzo chciałabym być z nim cały czas. Często też kłócimy się o jakieś głupoty (jest strasznie zazdrosny) ale zaraz się godzimy i przeważnie to ja pierwsza wyciągam rękę na zgodę. Denerwuje mnie czasem ale wiem że go bardzo kocham i nie chce go stracić. Co mam robić? Porozmawiać z nim o tym?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować