Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaagda83

Jestem wegetarianka,moja ciotka przesadzila.

Polecane posty

Gość Maaagda83

Wiec zaczne od tego,ze od 5 lat jestem wegetarianka,jestem w 4 msc ciazy,wszystko okej,badam sie u ginekologa i badania wzorcowe.Rodzina oczywiscie czasami pomarudzi ,ze moja dieta dla dziecka jest zla itd (a jak kuzynka bedaca w ciazy 2 lata temu co jadla na sniadanie bialy chleb z pasztetem najgorszej jakosci z kurzych lapek i kosci to bylo dobrze dla dziecka) ,ale jakos nie przejmuje sie zbytnio.Jednak wczoraj na kolacji u ciotki wkurzylam sie.Rzadko sie z nia widze,bylam tam z reszta rodziny i ona przygotowala kaczke,pierogi z miesem i salatke z gyrosem,wiec nic nie jadla.Ciotka sie oburzyla,najpierw powiedziala "chyba zartujesz,nie jestes u siebie by wymyslac" i kazala mi cos zjesc,ja grzecznie odmowilam.Potem zaczelismy temat o mojej ciazy i jak ciotka sie wydarla na mnie "kobieto,ty chcesz twoje dziecko zamordowac?Bez miesa urodzisz jeszcze jakies uposledzone niemowle,ty nie zdajesz sobie z tego sprawy" ,moj chlopak tez sie wkurzyl,zaczal sie drzec na nia,mi sie chcialo plakac ,jak ciotka pod koniec dodala "takie osoby nie powinny miec dzieci" to sie w****ilam i wyszlam z tego domu razem z chlopakiem,moj ojciec takze ja opierdzielil.Naprawde to szok,ona ma 55 lat,jest troche nerwowa z charakteru,ale to jej ostatnie zdanie wybilo mnie z rownowagi.Musialam to napisac,bo chlopak w pracy ,a mnie trzesie na sama mysl o tym.

Gość gość
ciotka ma troche racji

Gość gość
Up masz racje,bo jak ktos chodzi do maca codziennie na hamburgera z kurzych kosci,sciegien i oczu to jest zdrowy ,a rodzina sie go nie czepia.A jak ktos jest wege,je mase przeciwutleniaczy ,komponuje posilki to dziecko sie k***a chore urodzi.Jap*****le,polska ciemnota nie ma dna.Widze,na kafeteri dalej sa zwolennicy teorii,ze polska miesna kuchnia jest zdrowa...mhm szczegolnie bigos,pierogi ze skwarkami czy krokieciki sa w chuj zdrowe,sam tluszcz,cholesterol i miazdzyca.W******m sie na takich ludzi.Mieso jest niezdrowe,w rzezniach kury,swinie,krowy dostaja mase antybiotykow i szczepionki z witaminami i myslicie,ze to dla dzieci zdrowe jest?A jak ktos jest wege ,je salatki,straczki,mase owocow to jest zle...chorzy jestescie.