Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam dziffkę co się czepia mojego męża. Ale paskudna krowa

Polecane posty

Gość gość

Pokazała mi ją koleżanka. Wszyscy się z niej śmieją, a teraz jeszcze i ja będę się śmiała :D

Gość gość
I git. A ty pewnie taka piekna, ze az Twoj musi rozglądać sie za innymi:-D

Gość gość
a gdzie tu piesze, ze się rozgląda? To dziffka za nim lata :D

Gość gość
Tak sobie wmawiaj:-))

Gość gość
Do mojego właśnie też lgnęły same brzydule, sam się z nich śmiał, ale myślę że podobało munsię ich zainteresowanie

Gość gość
dziś nic sobie nie wmawiam. Mąż się sam z niej śmieje i mówi na nią głupia qrwa :D

Gość gość
jasne,oni wszyscy sie smieja z tych,co za nimi lataja:D a potem obracaja je ile sie da:D

Gość gość
tak jasne obracają się ale te zdziry wokół żonatych :D warują latami licząc na cud który nigdy nie nastąpi :D

Gość gość
moj też tak mowil a potem mnie zostawil i odszedl do niej.Jak facet ma w nosie to nie zwraca uwagi i nie mysli i nie gada.

Gość gość
moj eks tez sie smial,ze lafirynda za nim biega i wiesz co bylo najsmieszniejsze?ze jak sobie popil to jeszcze kumpla sprowadzil,zeby sobie p*******i:-Otakze nie byla bym taka wesola na twoim miejscu,bo dziady to dobrzy komedianci.

Gość gość
No popatrz a mój nie chce mnie zostawić i iść do niej. Przecież by się ze wstydu spalił jakby z takim barachłem miał żyć. I wcale o niej nie myśli ani nie mówi tylko się z niej śmieje jak jak mu o niej wspomnę :D

Gość gość
Belinda kiedy? Jasnowidzem jesteś? :D

Taaak zapytałam wróżki Semiry xD A tak serio, facet jak ma okazje to zawsze skorzysta. Śmiać sie może na pokaz, żeby później wrazie draki udawać i miec tłumaczenie "co tyyy ja nigdy bym tego nie zrobil, przeciez pamiętasz jak się z niej smialem i co sadzilem" Mężczyźni to dbrzy aktorzy i dobrzy stratedzy :> Wiedza jak rozegrać żeby wyszlo ich na wierzchu

Gość gość
widac autorko,ze latwowierna jestes:Dzapamietaj sobie,ze nie zdradza tylko ten,co jest asexualny dla bab;ale co ci tam mowic,ty jestes pewna w 100% i reke dalabys sobie odciac za swojego:D

Gość gość
wszyscy sie z niej smieja,smieja sie ci,ktorych to nie spotka i ich to nie dotyczy.Smiejesz sie tez,zobaczymy jak dlugo:-O

Gość gość
To znowu ta debilka co maz sie nie kryje z smsami itp, ale jej wmawia, ze to tamta za nim lata, a on ma ja gdzies i tak mydli jej oczy, a ona naiwniaczka wierzy..hahahaha...to z ciebie sie wszyscy smieja...

Gość gość
kiełbasa znów wmawiasz jakiejś zonie że się wszyscy z niej śmieją, a prawda jest taką, ze to ty jesteś ogólnym pośmiewiskiem, kretynko skończona

Gość gość
Buchaha kiełba się do mojego tematu dorwała bo myśli że to o niej :D i jeszcze ułomny Filipcio :D Mój maż tak się właśnie śmieje z tej dziffki jak ja teraz z was :D

Gość gość
Zona; a co ma ci mowic? Jak ta co za nim lata nie jest spasiona to juz pewnie skorzystal.nawet kiepska twarz nie musi byc przeszkodą.

Gość gość
tak, tak, w swistak dalej zawija w sreberka. Zal ci doope sciska, ze ona go bardziej pociaga, niz ty durna autorko i tak zakladasz na okraglo tematy jak to maz sie smieje z kochanki, a prawda wyglada zupelnie inaczej....

Gość gość
Tak jasne ty znasz lepiej mojego męża i wiesz że już skorzystał z usług jakiej raszpli tylko dlatego bo nie jest spasiona. Żal mi ciebie bo w niezłej patologii musisz się obracać

Gość gość
Oj to jednak ona nie jest gruba?tak opisywalas jakby to byl jakis wieloryb. Ale skoro nie jest to mozesz miec klopot bo ona moze bez zadyszki biegac za twoim gachem heh

Gość gość
A ja ci powiem autorko że będąc przy kości umawiałam sie z facetami za kase. I zawsze mnie dziwiło to że oni mieli ładne żony a przychodzą na sex do mnie. Jeden pamiętam narzekał że ma chudą żone i nie lubi obijać sie o jej kości,że woli puszyste. Większość narzekała że żona jest słabo aktywna seksualnie,że rzadko daje albo tylko po bożemu. Także autorko lepiej uważaj i nie śmiej się z tej kobiety. Skoro chodzi za twoim mężem to widocznie coś jest na rzeczy.

Gość gość
ktos kto zaklada tak durny temat,tez do najmadrzejszych nie nalezy.Brak ci kobieto subtelnosci,taktu.Gdzie ci faceci znajduja takie prostaczki:-O sam fakt jak sie wyslawiasz,juz wiele mowi:-Oklepie,co slina na jezyk przyniesie,o zgrozo:-O

Gość gość
dziś Gacha to może masz ty prymitywna istoto bo ja mam męża i to od dawna. dziś No przecież nikt jej nie zabroni chodzić. Jak chce robić z siebie pośmiewisko to niech robi :D Filipcio ty to na 100% nadajesz z psychiatryka :D dziś No widzisz taka jesteś subtelna oraz taktowna i wiecznie samotna bo żaden cię nie chce. A może tylko tobie prostaczko się wydaje że jesteś taka cudowna? :D Na 100% jesteś cichodajką i od dawna nikt nie korzystał z twoich usług dlatego tak jadem tryskasz. Uważaj bo się udławisz naiwniaro :D

Gość gość
gość dziś tak jasne obracają się ale te zdziry wokół żonatych smiech.gif warują latami licząc na cud który nigdy nie nastąpi x Żebyś się nie zdziwiła.

Gość gość
ale się rzuciły na autorkę forumowe zapchaj szpary hi hi. ciekawe która to z was dogina za jej mężem?

Gość gość
Moze ona za nim tak lara bo juz ją zaruhał ? Kto wie

Gość gość
gość dziś tak jasne obracają się ale te zdziry wokół żonatych smiech.gif warują latami licząc na cud który nigdy nie nastąpi x Żebyś się nie zdziwiła. x nie strasz nie strasz, bo się zesrasz :D:D