Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam juz do siebie sily

Polecane posty

Gość gość

przed ciaza wazylam 59 kg przy wzroscie 175 cm ,to byla jak dla mnie waga idealna . w 9 miesiacu ciazy wazylam 75 kg , po porodzie wazylam jeszczw mniej niz przed ciaza . Po okolo roku od porodu nawet nie wiem kiedy dobilam do wagi 71 kg , zalamka . Niby nie jestem gruba ale okropnie ciezko to zrzucic. Jezdzilam ba rowerze jesienia zeszly 3 kg , ograniczylam tuczace jedzenie zero slodyczy zero chipsow ,schudlam 5 kg poczulam ze w koncu jestem na dobrej drodze i sie uda. przyszly swieta odpuscilam raz i poszlo. Znow jem wszystko, ja uwielbiam jesc i dzis na wadze 69 kg :-( Jak szybko zgubic te 10 kg ? jaki sport ?? ja juz nie mam do siebie sily . Zalamuje mnie ta waga, chce znow byc szczupla, glownie chodzi o uda i pupe . Jaka aktywnosc fizyczna wybrac ???

Gość gość
Przed ciaza moglam jesc wszystko w dowolnych ilosciach i nie tylam a teraz nie moge zrzucic

Gość mama09
Powiem tak. Nigdy nie będziesz szczupła i szczęśliwa będąc na diecie. Twoje żywienie musi być twoją dietą. Powinnaś odstawić NA ZAWSZE to, co cię tuczy. A po jakimś czasie przyzwyczaisz się do innego trybu życia. Odstaw słodycze i tłuste potrawy. Świeżo wyciskane soki, herbaty ziołowe, kasze czy chude mięsko powitaj. To proste. Po prostu bycie na czasowej diecie jest frustrujące, trzeba na zawsze ją zmienić.

Gość gość
na czym szybko leca kg w dol ?? basen ?? zumba ?? na rower wroce po zimie.

Gość gość
ogranicz cukier (nawet ten ukryty np w keczupie) i spróbuj odstawić białą mąkę - czyli pieczywo tylko żytnie 100%, zero białych bułeczek i ciast. Jedynie twarda mąka durum raz na jakis czas, czyli np makarony . Mi się udało tak obciąć 7 kg bez głodowania , jadłam naprawdę wszystko oprócz właśnie białej mąki, jestem w szoku

Gość gość
problem w tym ze ja bardzo niewiele produktow lubie. Z miesa jem tylko kurczaka lubie warzywa za to kocham makarony i sery :-( probowalam jesc pelnoziarnisty ale jest okropny.

Gość gość
13:14 sprobuje moze to pomoze zgubic te kg. odstawie biale pieczywo i makarony, tylko co ja bede jesc :-(

Gość gość
a bulki orkiszowe moga byc ? albo takie z dynia ?

Gość gość
czyli kopytka odpadaja bo z maka ?? a pieczone ziemniaki sa tuczace ?? czy ziemniaki tez odstawic ?

Gość gość
kus kus ?? moze byc ?? nie znosze ryzu i kasz :-(