Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby samotne wy tez wstydzicie sie wstawic fotke na portal randkowy, bo ktos ..

Polecane posty

Gość gość

kto was zna moze was tam znalezc i sobie pomysli o was jak o przegrywie?

Gość gość
tak. ja w ogole mam opory przed wstawianiem swoich zdjeć do neta dlatego wlaśnie nie robię tego.

Gość gość
ja jak powyzej

Gość gość
A ja swoje wstawiam. Co to kogoś obchodzi co robie? Ja uważam że fajnie trafić na znajomą twarz w necie. Gorzej jak się trafi na portalu erotycznym na kolegę z klasy który świeci fiutem ;) ale też miłe dla oka

Gość gość
14.30 a mailem komus wyslesz fotke czy tez nie?

Gość męska rzecz
Nie wstydziłbym się zamieścić ogłoszenia, ale nie zamieszczam. U mnie nie brak kandydatek jest problemem a podejście do kobiet, zupełnie nie potrafię budować dłuższych relacji z kobietami niezależnie od tego gdzie je zapoznałem, czy na spotkaniu ze znajomymi czy w pracy czy na portalu internetowym.

Gość gość1234789
ja też na portalu randkowym nie wstawię nigdy zdjęcia, ale kiedyś jednemu facetowi na meila wysłałam, i po tym relacje zdecydowanie się pogorszyły :D nie wiem o co mu chodziło bo nie wyglądam jak jakiś potwór :D

Gość gość1234789
obcym ludziom nie wysyłam :)

Nie, dlaczego? Kiedyś znalazłam na portalu randkowym kilkoro moich znajomych, nigdy nie myślałam o nich jak o przegrywach. Ludzie się teraz poznają przez neta, to żaden wstyd. Też mam konto, ze zdjęciem i się nie wstydzę. Niby go nie używam, ale kasować nie mam zamiaru.

Gość gość
no bo osoby samotne ktore sa na uboczu jakiejs grupy znajomych juz maja opinie przegrywow :( jak znajomi sa wszyscy w parach to tym bardziej

gość dziś - nigdy niczego takiego nie zauważyłam, a jestem sama przez większość mojego dorosłego życia. To czy jesteś na uboczu zależy od charakteru, a nie od tego, czy kogoś masz. Ja zawsze jestem w centrum grupy i organizuję znajomych. Na uboczu trzymają się raczej te osoby, które muszą poświęcać czas rodzinie i dzieciom.