Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks niesamowicie zbliza ludzi i jest praktycznie sensem zycia

Polecane posty

Gość gość

to smutne ze tyle osob jest samotnych i nie zaznaje tego, albo zazn*****ardzo rzadko

Gość prawictwo pospolite 152
nie dla każdego seks jest sensem życia są ludzie co wolą inne rzeczy .. Na przyklad alkohol W zyciu rozrywek jest dużo .. Seks jest tylko jedną z wielu ,a nie najwazniejszą

Gość gość
alkohol to minimalna rozrywka zmienia lekko stan swiadomosci i powoduje, ze grupa danych osob jest bardziej wyluzowana i lepiej sie czuje wtedy innej przyjemnosci w tym nie ma, smak jest niezbyt dobry

Gość gość
15:02 alert! alert! alert! LEWAK DETECTED! alert! alert! alert!

alkohol to minimalna rozrywka ? haha dobry żart Zależy w jakich dawkach Jak wypijesz jedno piwo to rzeczywiscie minimalna , ale spróbuj wypić sobie 300 ml wódki to zobaczymy

Gość gość
denaturat zbliża ludzi

różnica między wódką a seksem jest taka ze alkohol może cie trzymać nawet 5 godzin jak wypijesz dużo , a seks trwa ... 10 minut i koniec W alkoholu nie jest właśnie ważna przyjemnosc , a raczej długośc jej trwania

Gość gość
10 minut? Prawictwo nie wypowiadaj się w temacie ,o którym nie masz pojęcia..

Gość gość
wiem jak dziala alkohol, przyjemnsoc zadna jak masz 18 lat to owszem, co innego ale jak masz 30+ lat to zadnej przyjemnosci z tego nie ma jak masz tendencje do depresji, to myslisz, ze wypijesz 300 ml wodki i nagle bedziesz innym czlowiekiem? jedynie wzrosnie c***ewnosc siebie i nastroj nieznacznie

a niby ile trwa ? Można sztucznie przedłużać , ale i tak seks to krótka zabawa liczona w minutach , a nie godzinach

Gość gość
Faktycznie zbliża :D Zwlaszcza nawalona parke , ktora sekscila sie w kiblu , po poznaniu na parkiecie :D Co ich tak zblizyło ? Wymiana plynów ustrojowych ? :p Zeby jeszcze na drugi dzien pamietali swoje imiona :D Seks jest sensem zycia dla gimbazy, która nie zna niczego innego, a hormony na mózg im padły :P

bzdury .. Zależy w jakim towarzystwie wypijesz ten alkohol, światła muzyka , stołki stół do bilardu itd .. W dobrej armosferze jest niezle po alkoholu .. No , a jak pijesz w piwnicy to wiadomo ,ze dobrze nie będzie ..

Gość gość
seks jest naturalna potrzeba fizjologiczna

spróbuj chociaż raz pić wódke w cywilizowanym miejscu , a nie po piwnicach https://www.youtube.com/v/t_2yQVxibik ja piłem w pubie i było swietnie

nawet nie trzeba w pubie .. Mozna w mieszkaniu .. Jak masz kolorowe oswietlenie , muzykę to będzie dobra impreza hehe alkohol wyostrza zmysły

musi być nastrojowa muzyka i dobre swiatła .. Gwarantuje ci , ze to lepsze niż seks .. mimo ze seksu nie uprawiałem, to wiem , ze jego wadą jest to ze trwa krótko w porównaniu z tym jak długo trzyma wóda .

Gość gość
zachwalasz alkohol, a podajesz filmik do lokalu z pragi, gdzie glowna atrakcja sa CYCKI i CIPKI

Gość gość
jak spotykasz sie z kumplem dawno nie widzianym to masz dobry nastroj nawet jak pijesz herbate jak jestes na imprezie, gdzie wiekszosc to chamy a ty znasz tylko dwie osoby, to masz kiepksi nastroj, nawet jak wlejesz w siebie pol litra wodki

no picie alkoholu jest trudną sztuką .. alkohol byłby świetny jakby nie uzależniał

Gość gość
natomiast co do seksu, seksowna zadbana lkadnie pachnaca brunetka z fajnymi cyckami i waska cipka to k***a doznanie, jakiego potrzebuje kazdy facet

Gość gość
W ogóle nie rozumiem porównania seksu do alkoholu. Rownie dobrze porównajcie seks do jedzenia które uwielbiacie albo do palenia papierochow. Z reszta każdy ma swoje potrzeby i priorytety i upodobania wiec można sobie darować porównania.

Gość gość
po co ktos ma grac? sensem zycia faceta sa kobiety, kasa i samochody

problem polega na tym , że ludzie z Afryki nie mają wyboru , dla nich jedyna rozrywka do seks ludzie z Polnocy mają wybór .. Bo w ich życiu nie tylko seks jest ale tez gry komputerowe , alkohol , rozrywka

no akurat nie mojego .. .Mnie samochody wcale nie interesują kobiety mnie interesują , ale seks już mniej Zdecydowanie od seksu wolę partyjke w counter strike global offensive

Gość gość
gry komputerowe sa dla nastolatkow dorosli mezczyzni zarabiaja kase, kupuja sobie dobre auta i ****aja ladne kobiety (z jedna z takich kobiet zeniac sie i zakaldajac rodzine)

to ja już wole gry komputerowe od rodziny

Gość gość
Tyle, że seks jest ograniczony do osób przeciwnej płci (nie dla wszystkich, ale przyjmijmy, że tak jest) i do jednej osoby (też nie dla wszystkich hehe, ale trzymajmy się norm). To ogromna wada. Poza tym jednak impreza ze znajomymi albo czekolada są zdecydowanie lepsze, pomimo tego że czekolada nie trwa dłużej niż 10 minut.

Gość cfgyjoiuy
Jakby ludzi pytać o najmilsze wspomnienia z życia, to pewnie by mówili o jakiejś wyprawie w góry z paczką znajomych, o szeroko pojętej przygodzie, podróżowaniu, koncertach, spotykaniu niezwykłych osób, pomocy innym ludziom i tak dalej.