Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin81m

Przemiana po 30.

Polecane posty

Gość marcin81m

Witam Wszystkich. Juz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad swoja osoba. Chcę coś w życiu zmienić. Przede wszystkim zmienić swój wygląd a później także sposób i może troszkę styl życia. Swoją przemianę zacząłem pod koniec października. Udało mi się zejść z prawie 112kg do 104kg. Niestety przyszły święta i trochę tą moją przemianę szlak trafił. Aktualnie mam 106kg i próbuję się jakoś zmotywować. Postanowiłem pisać bloga. Myślę, że mnie to zmotywuje, a dzięki jakimś komentarzom uda mi się dotrzeć do celu mojej podróży. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam :) http://bycidealnym.pl

Gość gość
Nie czce mi się czytać. Ja zacznę biegać jak się cieplej zrobi i mam plan z 98kg zostawić 80kg.

Gość marcin81m
Mój plan to zejść do 80kg a kiedy to się stanie to niestety nie wiem :) I trochę nad forma oraz wyglądem chcę popracować:) Kiedyś (kilka lat temu) chodziłem na siłownie i już nawet niezle mi to wychodziło. Były efekty w wyglądzie i samopoczuciu bez zadnych dopalaczy czy innych wspomagaczy. Jedynie czasami banan po treningu hehe :)

Gość marcin81m
Gość. Nie potrzebuję diety za płatnego smsa. Bardzo dobrze służyła mi w miarę zdrowa żywność i liczenie kalorii. Generalnie ok 200-400 kalorii mniej musiałem spożywać dziennie co do mojego zapotrzebowania aby efekty były widoczne po jakimś tam czasie. Dodatkowo jakieś ćwiczenia i w 2 miesiące waga zeszła 7 kg. I można było się do tego przyzwyczaić.

Gość gośćhanka
ja też jestem w trakcie swojej przemiany, postanowiłam zrobić to raz, a dobrze więc dobre nawyki wprowadzałam stopniowo żeby nie przeżyć szoku :D ale najbardziej to chyba brakowało mi słodyczy więc szukałam jakiś tabletek, które pomogą mi zrzucić kilogramy ale i zahamują chęć na słodkie :D trafiłam wtedy na iqgreen, które mają w składzie m.in. zieloną kawę i chrom i ochota na słodkie dzięki niemu w końcu zmalała :)

Gość katarinka938
Ja również postanowiłam,że zrobię coś z sobą,zawsze byłam grubaskiem i jakoś mi to nie przeszkadzało, a może i przeszkadzało tylko sobie wmawiałam,że dobrze jest;/ postanowiłam zacząć jeść regularnie i przyjmować suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i powiem wam,że to wystarcza by gubić kilogramy już po miesiącu 8kg mniej;)