Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Filipcio, chcę trzepać Twój dywan!

Polecane posty

Gość lovelygirl25
Jestem ale jakos nie mam dzis humoru i noe chce nikomu psuc tez... W koncu piatek no nie?

Gość lovelygirl25
Sysia nie chcialabys o takim bagnie czytac zapewniam Cie

Lovelka lovelka tylko mi cos sie z logowaniem yyebie... Nie no taka patola ze az szkoda gadac. Z***balam.mojej starej z liscia... Teraz chce umrzec

Juz powiedzialam wiec chooy. Zwyzywala mnie i ja spoliczkowalam. Ale zle mi i nie chcialam klotni. Jest piatek. Mialam isc na miasto z kumpela ale jestem.chora i nie mam sily na nic a tu jeszcze stara do mnie sie pluje od samego powrotu do domu z pracy jak ja nawet sie nie odzywalam caly dzien? Jestem taka najgorsza dla niej bo stary ja zostawil lol ja p*****le. Nie chce tu byc

Ja pracuje ale...chuja zarabiam. Nawet na pokoj nie starczy. A tak bym chciala isc stad Wtedy bym mogka kochac matke bo bym jej nie widziala a tak to jej nienawidze ale jedniczesnie mi przykro,ze mamy takie relacje

Gość gość
Nono gierki

Co Tumy zrobisz jak Cie wypiertola stamtad ? Bys musial na fabryke isc a tegk chyba nie chcesz. Pusc wirusa c*****i. W ogole co to za fagas ze sie tak rzadzi?

Lovelygirl25 Nie przejmuj się :) nie wiem jakie macie relacje z mamą ale ja się za młodu też gniewałam i wyzywałam mamę po kilku latach doszliśmy do takiego stanu, że jesteśmy jak przyjaciółki. Sprawdź też z innej strony kto ma rację i jak ty byś się poczuła a ze strony swojej? Może chce dla Ciebie dobrze? :) Przytulam

Gość gość
Polaczek ma dosc polaczkow hlehle szczyt hipokryzji

Nie da rady. Ona ma swoje jakies pretensje. Nienawidzi wszystkich i wszystkiego. Na mnie krzyczy najwiecej bo mnie ma w zasiegu ale jak ja jestem w pracy albo wyjde gdzies to wyzywa siw na kims innym. Nawet jak miala faceta a ja z nia nie mieszkalam to na niego przelala to co mi robi i on czesto mi sie zalil na nia az odszedl od niej