Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i nie potrafiłbym już się cieszyć związkiem z dziewczyną i seksem.

Polecane posty

Gość gość

Pewnie to dlatego, ze zawsze byłem sam i nie wzbudziłoby to we mnie uczucia szczęścia i ekscytacji.

Gość gość
wydaje mi sie, ze cierpisz na zaburzenie psychiczne

Gość gość
Ja mam 29 i mam podobnie. Dziewczyna mnie podrywa, a we mnie to budzi niesmak i gorycz. Gdyby mnie dziewczyna pocałowała to pewne bym umarł na atak serca.

Gość gość
Dlaczego ?

Gość gość
normalne jest bycie w zwiazkach i funkcjonowanie w okreslonej grupie spolecznej i interakcje z innymi ludzmi 25 lat to mlody wiek, wiekszosc ludzi marzy o milosci i wlasnej rodzinie niektore osoby boja sie wyzwan w zyciu, cierpia na rozne leki i wmawiaja sobie, ze nie potrzebuja tych rzeczy, ktore dla innych sa kluczowe, bo sa rzekomo "inni" umiejetna psychoterapia moglaby takie osoby uzdrowic

Gość gość
Nie rozumiesz. Ja nie mam już tej świeżości co kiedyś. Jestem w środku martwy, Nie umiałbym się zbliżyć do dziewczyny, kobiety, a o związku to nie pomyślę. Dla mnie to niewola. Przez tyle lat nie miałem powodzenia, a wiadomo, że miłość prawdziwą poznaje się jedynie w biedzie. Ja już nie mam tej naiwności.

Gość gość
Dlatego nie szukam dziewczyny, kobiety.

Gość gość
Kto nie ma szczęścia w miłości ten ma w pienądzach :) masz jedno z dwóch na to wygląda, ja osobiście wolałbym to pierwsze bo to drugie nie cieszy wcale :/

Gość gość
Prawdziwa miłość to bardzo rzadkie zjawisko, jedynie rodzice potrafią szczerze kochać. W związkach czegoś takiego już nie ma. Liczą się korzyści. A za pieniądze można sobie zawsze kupić ten seks u prostytutek lub sponsorek.

Gość gość
ja zaczynam powoli w to wierzyć