Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuszkibrzuszeczki

Ciążowe zachcianki a płeć dziecka :)

Polecane posty

Gość Brzuszkibrzuszeczki

Cześć dziewczynki. Wiem że podobne wypowiedzi już były ale staramy się z mężem o córeczkę. Mam juz dwóch synów. Jak wyglądały u was zachcianki i czy zauważyliście duże zmiany w jedzeniu przy ciazach? Na co mialyscie ochotę a co was odrzucalo? Myślicie że to może mieć związek z płcią? :) pozdrawiam wszystkie mamusie i ciezaroweczki :)

Gość Brzuszkibrzuszeczki
W pierwszej miałam ochotę na słone chipsy zupki chińskie wymiotowalam do 4 mca przytyłam 15 kg buzia ladna i synek. W drugiej również 15 kg zero mdłości trochę wymiotów,piękna cera, ale tonami jadłam czekolady, żelki, cukierki, wszystko co słodkie ale nie owoce i warzywa. Odrzucalo mnie od smażonego i pieczonego kurczaka, inne rodzaje mięsa mogłam jeść. Jadłam bardzo dużo chrzanu więc ostre i słodkie i synek. Natomiast w tej schudłam na początku 4 kg potworne mdłości do 9 tyg, figura jak sprzed ciazy jak narazie w sumie najlepiej ze wszystkich jeśli o to chodzi. Okropna cera, odrzucilo mnie od słodyczy, ziemniaków,makaronów, mięsa wszelkiego rodzaju, chipsów, kwaśnego, ostrego, jem tylko owoce w szczególności gruszki mniaaaaaami jabłka mango banany pomarańcze mandarynki tylko nie mogą być kwaśne. Lubię mleko trochę sery białe i warzywa w szczególności kalafior :) mało jem w ciągu dnia nie mam apetytu. Jestem w 5 mcu. Marzę o córce. Czy któraś mamusia miała podobnie?

Gość gość
Idz na ten dzial ciaza i karmienie czy cos a nie tu zygasz tecza!

Gość gość
Co kogo obchodzi co zarlas jak sralas jak pierdzialas i co robilas k***a

Gość gość
Fuj!!!!!!!!!!!1jak można karmić dziecko od poczęcia chemicznymi żelkami, czekoladami. Blleeee