Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poli1212

Szkoła pomocy!!!!!!

Polecane posty

Witam was wszystkich.. Ogólnie pierwszy raz się rozpisuje na jakimkolwiek forum. Zacznę od tego, że we wrześniu 2015 skończyłem 18lat, nie zdałem 2 razy w gimnazjum, (głupi byłem), nie złożyłem papierów do szkoły ponadgimnazjalnej w wakacje i teraz mam problem.. chce iść do szkoły, ale nie wiem czy mogę? ogólnie sytuacja wygląda nie za dobrze. mamuśka pogania do roboty skoro sie nie ucze, ale ja bym właśnie bardzo chciał się uczyć.. można jeszcze jakoś zaocznie się załapać czy już przepadła na amen moja nauka? pomożecie?? błagam..

Gość gość
chyba mozesz ale od wrzesnia :p

normalnie do technikum lub zawodówki, nie zaocznie? chciałbym wiedzieć wszystko na 100% żeby nie robić sobie niepotrzebnej nadziei.

Gość gość
skonczone 18? no to szkoly dla doroslych zaoczne typu cosinus

Gość gość
) mozna zaczac od marca

Gość gość
hej , możesz zacząć już w Lutym/marcu, nigdy nie jest za późno żeby się uczyć, ja osobiście mogę polecić Ci Omege, jest za darmo więc to plus w Twojej sytuacji :)

Gość gość
Możesz jeszcze się zapisać do szkoły Delta Edukacja :) Dalej trwa nabór zimowy :D Szkoła jest całkowicie darmowa, a zajęcia odbywają się co 2 tygodnie w sobotę i niedzielę, więc bardzo fajnie :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona