Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co dzis bawiliscie sie z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Dużo czasu mu poświęcacie? Co dziecko robilo w pozostalym czasie? Mam wrażenie ze jestem wyrodna...

Gość gość
Spokojnie nie jesteś złą matką. Ja też nie zajmuje się swoim dzieckiem. Wolę wyjść z koleżankami na piwo albo wódeczkę a dziecko zostawiam z chłopakiem.

Gość Mama jedynaka
Moje dziecko bawi się samo. Razem gramy w coś :) Dzisiaj w tenisa na xboxie, w monopol i partyjkę w karty. Byliśmy na godzinnym spacerze, obejrzeliśmy Epokę lodowcową a przed snem przeczytałam mu jego ulubioną książkę. Swoimi zabawkami bawi się sam, czasem mówi - idę do siebie i potrafi godzinę budować coś z klocków, układać puzzle lub bawić się kolejką. A razem po prostu spędzamy czas na innych czynnościach, może też być basen, kino, latem rower.

Gość gość
Mama jedynaka dziś Chce ci się zajmować dzieckiem? Nie wolisz wyjść się napić wódeczki z koleżankami potańczyć?

Gość gość
ja dzisiaj, a wlasciwie wczoraj, bylam z synem na spacerze, pozniej bawilam sie lego duplo. Jeszcze malowalismy, ale to juz on wiecej sam malowal niz ze mna. W sumie wyszla tego moze ponad godzina - a zazwyczaj nawet tyle sie razem nie bawimy. Przewaznie koncze po 17 albo pozniej, odbieram malego od babci, rozpalam w piecu, gotuje albo odgrzewam cos, i juz pora na kapanie i spanie. Nadrabiamy w weekendy