Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego troskliwość

Polecane posty

Gość gość

jest moim kolegą, ale wydaje mi się, że chciałby czegoś więcej. najbardziej ujmuje mnie w nim, że troszczy się o mnie - czasami pyta po prostu jak dziś spałam, podwozi gdzieś, żebym nie musiała jechać autobusem. potrafi złapać mnie za łokieć przy przechodzeniu przez *****iwą ulicę. ostatnio napisał do mnie z pytaniem czy doleciałam szczęśliwie (samolotem). a jestem już dużą dziewczynką i dużo latam:) te wszystkie gesty...czy pokazują zwykłą troskliwość/uprzejmość czy coś więcej?

Gość gość
kocha cie, szuka kontaktu!

Gość gość
haha, no po tak krótkim wpisie 'kocha cię' to chyba za daleko posunięte, ale mam nadzieję, że masz rację z 'szuka kontaktu':) zastanawiam się, bo nie miałam wielu kolegów, może to całkiem zwyczajne, co opisałam? ale z tym samolotem to było słodkie, że się upewnił, bo przecież się nie rozbił po drodze...:)

Gość gość
czasem też przynosi mi czekoladkę. albo cukierka. takie małe gesty.

Gość Tararararirara
świadomie czy nie friendzonujesz tego gościa, albo idź na całość albo wytłumacz mu, że musi sobie znaleźć inny obiekt uczuć. Nie baw się nim, bo zepsujesz fajnego faceta

Gość gość
żartujesz? ja go chcę za kogoś więcej, ale on się skrada, więc na razie próbuję zrozumieć o co mu chodzi - czy może być tak, że nadinterpretowuje zwykłe kolezenskie gesty.