Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat, ludzie mi mówią już per pani, faceci się za mną nie oglądają...ehh

Polecane posty

Gość gość

a jeszcze 5-7 lat temu kazdy mi mowil na TY, wygladalam młodziutko... faceci sie za mną ogladali, moze nie bylam modelką, ale bylam bardzo atrakcyjna, na pewno ladniejsza niz wiekszosc kolezanek z klasy, czesto sie ktos do mnie usmiechal, ogladal sie, przepuszczal z usmiechem na przejsciu bez świateł, w ogole ludzie byli dla mnie bardziej mili, także kobiety... a teraz ? wygladam okropnie, nie spasłam się , wrecz przeciwnie jestem chuda jak patyk, praktyczne nikt sie za mną nie oglada, nikt mnie juz nie uwaza za nastolatke, wszyscy mowia PROSZE PANI, dlugo by pisac :O czy to dlatego że walcze z depresją, mam ciagle problemy zdrowotne ? rzadko sie usmiecham, prawie w ogole, chodze zgarbiona z głową spuszczoną w ziemie, unikam kontaktu wzrokowego z ludźmi, to chyba po mnie widać ze jestem beznadziejna i przegrana... nie dbam o siebie tak jak dawniej, w ogole sie juz nie maluje, ta sama fryzura od lat, sama podcinam włosy Jak patrze na siebie w lustro to przypominam raczej zmęczoną życiem i macierzyństwem kobiete mocno po 30stce, taką typową polke ktora robi zakupy w biedronce a po pracy lezy i oglada m jak milosc w telewizji :O masakra

"rzadko sie usmiecham, prawie w ogole, chodze zgarbiona z głową spuszczoną w ziemie, unikam kontaktu wzrokowego z ludźmi, to chyba po mnie widać ze jestem beznadziejna i przegrana... nie dbam o siebie tak jak dawniej" Sama sobie odpowiedziałaś. Nie masz w nikim wsparcia?

Gość gość
ja mam 25 i dopiero zaczęłam mieć powodzenie, bo wcześniej nigdy za bardzo nie miałam, musisz pozbyć się tego przygnębiającego tonu i wszystko co dobre wróci ;)

Gość gość
ja tez gdy mialam depresje po bardzi przkrym zdarzeniu, a raczej serii zdarzeń, wszystko mi się zawalilo na głowe w wieku 19 lat zaraz po maturze, zaliczyłam nawet wizyte w psychiatryku, wygladalam jak kupa, nikt na mnie nie zwracal uwagi nawet bezdomni i menele nie prosili mnie o 50 groszy, desperacje mialam wypisaną na twarzy, gdy spojrzałam na siebie w odbiciu to widziałam wypłosza, jak małpa, byle jakie tluste wlosy, zapadniete oczy, ciagle w tych samych ciuchach chodzilam, do nikogo sie nie odzywalam