Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak ktoś po pijaku powiedział,że mnie kocha to to jest prawda?

Polecane posty

Gość gość

z ciekawości pytam

Gość gość
jak ktoś się upije to puszczają hamulce psychiczne.Na trzeźwo człowiek się kontroluje.Coś musi w tym być że gada się wtedy prawdę albo rzeczy zbliżone do prawdy

Gość marijaaaajlajkytlaud
Ja tez ciekawa

Gość gość
ale czy powiedział tak, bo się mną zauroczył czy po prostu po alkoholu kocha cały świat? :)

Gość gość
myślę, że zauroczył.Do mnie zadzwonił kiedyś kolega męża jak się upił i powiedział że marzy o pocałunku ze mną.Myślę, że to prawda i to naprawdę czuję.później było mu głupio i nawet przepraszał i powiedział że wie że jestem obrażona na niego.Ja powiedziałam że się nie obraziłam, bez przesady .Ale zawsze wiedziałam i czułam że mu sie podobam .

Gość gość
i jak stosunki miedzy Wami? tj miedzy Toba, a kolega meza i mezem a jego kolega? długo się znaliście?on był wolny? ja tego chłopaka znam tydzień raptem, pocalowalam go pod wpływem alkoholu, flirtowaliśmy, potem pisaliśmy w internecie. Tego wieczora , gdy pil ciagle pisał, że mnie lubi... było to takie dziwne. Potem poszlam spac, obudziłam się w srodku nocy, napisałam do niego, on oddzwonil, by zupełnie pijany i nie pamietal następnego dnia ani tego co mi mowil, ani tego że dzwonił!! żałuję trochę, bo mogłam go podpuścić gdybym wiedziała,że jest w aż takim stanie :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Po alkoholu to nawet żonę przelece.

Gość gość
14.26 taki jesteś odważny heh:-D