Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co dzisiejszej nowowczesnej kobiecie facet?

Polecane posty

Gość gość

Drogie forumowiczki tylko proszę mnie nie kamienować. Jestem 26 letni facet. Wiadomo dzisiejszy świat różni się znacząco od tego jaki był za czasów naszych rodziców. Dzisiejsze kobiety moje rówieśniczki to kobiety wypełni niezależne, pracujące, potrafiące zadbać o wszystkie aspekty życia, takie po których widać że biorą z życia pełną garścią. Więc moje pytanie po co takiej kobiecie potrzebny jest facet? Pozdrawiam

Gość gość
jako ozdoba

Gość gość
Po nic.

Gość gość
Tak, dla ZMYŁKI. On myśli, że to ma jakieś dla mnie znaczenie, a dla mnie ta ku/pa g****a nie jest nic warta bo ściemniać ja też potrafię :D 🖐️

Gość gość
Takiej po nic. Szukaj innych, niż feministki. Te potrzebujące prawdziwego mężczyzny też jeszcze istnieją :)

Gość gość
do sexu

Gość gość
Większość chce mieć dzieci.

Gość gość
sama sie zastanawiam od 20 lat po co mi mąż? a nawet moja rodzina spytala ostatnio: mąż? chcesz męża? ale...po co Ci mąż?

Gość gość
do zabawy

Gość pomysłowa irka
dla mnie potrzebny do sprzątania komórki w piwnicy, dźwigania zakupów, naprawy samochodu (drobnych usterek bo te większe to i tak fachowiec musi naprawić), remontu w domu, dźwigania mebli do domu, wynoszenia śmieci, rąbania drwa na kominek, czasem do seksu, kopania ogródka, koszenia przydomowego trawnika, smarowania ciała na plaży, noszenia na rękach przez strumyki, gotowania i sprzątania domu, prania.. i ogólnie ma pracować bo lenistwo takiego doprowadza do nałogów, myśli samobójczych, tumiwisizmu, malkontenctwa i oszołomiarstwa albo do chęci uczęszczania na kursy pua i mianowania się "samcem alfa", a to już nadaje się do leczenia zamkniętego, szpitalnego. AMEN. :D 🖐️

Gość gość
Ja jestem taką nowoczesną kobietą (chyba :)), właśnie szukam mężą i napiszę ci szczerze, po co mi facet: - przykrywka dla rodziny, znajomych i w pracy, dla społecznego spokoju, ale też komfortu spotykania się z innymi parami np. z ludźmi z pracy i ich małżonkami - chcę mieć dziecko - łatwiej prowadzić wygodne życie z dwóch niezłych pensji niż z 1 - czasem mam ochotę na seks - czasem się w domu coś drobnego się psuje i facet od ręki może naprawić, nie trzeba wzywać specjalisty - analogicznie z samochodem - czasem kupuje się gabaryty (np. lodówka, mebel) i niektóre sklepy nie mają opcji wnoszenia do mieszkania i montażu i to chyba tyle

Gość gość
gość 15:57 No tak szczere to co napisałaś. A gdzie w tym uczycie?, czy on ma być tylko takim twoim pomocnikiem albo pracownikiem?

Gość gość
Uczucie mam od innej kobiety, która niedawno wyszła za mąż, z bardzo podobnych do moich powodów :)

Gość pomysłowa irka
16:01 A ty myślisz, że dla ciebie może być kimś innym? Uczucie i owszem jest, wieczorami :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Kobiety nie mają uczuć bo to mężczyźni kochają a kobiety wymagają

Gość gość
Tak samo można zadać pytanie po co facetowi żoną?

Gość pomysłowa irka
facetowi, to tylko z jednego powodu: dla sexu i jeszcze tego, żeby jak du/pa nie siedział sam w domu. po nic wiecej! :D

Gość pomysłowa irka
to smutne, że jakiś dureń nie potrafi wymyślić sobie swojego nicka :P

Gość gość
To jest przerażające serio tak myślicie ? Tylko czysto pragmatyczne rzeczy kurde całe życie pragnę tylko kobiety ale widzę ,że to jak pragnienie śmierci.

Gość gość
Potrzeby mi jest do: -wozenia mnie w dalsze trudniejsze trasy, te w okolicy daje rade, ale do warszawy bym juz sama nie pojechała -dwie pensje to nie jedna:) -noszenie ciezkich rzeczy -seks bo lubie -bo glupio byc stara panna, jak w pracy wszystkie mezate i dzieciate chociaz: -do warszawy moge pojechac sama pociagiem, szybko i taniej -mam małe potrzeby z jednej pensji daje rade -cieżkie rzeczy w stylu meble to raz na 10 lat sie kupuje i chyba mozna zaplacić facetowi w meblowym, żeby wniosł i skręcił -seks, mam red tube i bez obawy o ciąże, choroby weneryczne, zdrady -tu nie mam żadnego innego podejscia

Gość gość
A mnie na wycieczki w góry ;)

Gość gość
No właśnie, głupio być starą panną:O Gdyby nie to, nie chciałabym mieć męża.

Gość gość
Jak to mówią kozak w necie p***a w świecie także tych postów nie brałbym na poważnie. Normalnie to one boją się zapytać męża czy im kasę da :)

Gość gość
ale większość tutaj męża dopiero szuka :D

Gość gość
ja od tej warszawy:) meza nie mam

Gość gość
O, jak to czytam to zaczynam doceniać, że jestem sam i lepiej niech tak zostanie.

Gość gość
ale czemu doceniasz ze sam jestes? o co chodzi? zeby od faceta niczego juz nie wymagac? nawet stukania młotkiem i skrecenia mebla raz na 20 lat?:o z czym problem masz?

Gość gość
Gościu od tematu odpowiedź mi na podstawowe pytanie czy wiesz po co się rodzą ludzie?

Gość gość
Drugie pytanie czym jest dla Ciebie rodzina?

Gość gość
Wygląda to jak targ niewolników