Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co dzisiejszej nowowczesnej kobiecie facet?

Polecane posty

Gość gość
Jaka to jest nowoczesna kobieta? Bo uważam ,że kobiety były są i będą zawsze takie same.

Gość gość
żeby się pochwalić przed koleżankami, ponadto facet to wygoda - zrobi, posprząta, zapłaci, dostarczy rozrywki. Takie są wymagania wobec faceta - ma być przydatny. Uczucia są tutaj bez znaczenia - im mniej uczuć tym lepiej :)

Gość gość
Jaka jest nowoczesna kobieta? Jako nowoczesna kobieta (chyba), odpowiem na pytanie :) - jestem niezależna finansowo, to znaczy pracuję zarabiam tyle, że mogę się utrzymać na dobrym poziomie i czasem pomóc/pożyczyć kasę bliskim. mogłabym sama utrzymać dziecko na dobrym poziomie. nie potrzebuję mężczyzny by przeżyć - jestem niezależna emocjonalnie, to znaczy czuję się dobrze z fajnym facetem/kobietą, ale sama ze sobą też się czuję dobrze. jak widzę, że ktoś kto mi się podoba, stosuje nieuczciwe zagrania, nie szanuje mnie, mojego czasu- żegnam się z nim bez większych sentymentów - nie czuję potrzeby kontynuowania tradycyjnego modelu społecznego, nie chodzę do kościoła, święta obchodzę grzecznościowo dla rodziny - robię dokładnie to, co chcę, kiedy i jak chcę, w kolejności jakiej chcę (oczywiście oprócz pracy, ale moją pracę też lubię) - punktuję chamstwo, buńczuczność, prostactwo, brak wiedzy i brak wychowania panów (niestety, panowie mocno odstają od europejskiej średniej) - w pracy i w życiu prywatnym od mężczyzn wymagam 2xwięcej niż od kobiet, ponieważ zazwyczaj są od kobiet więksi fizycznie, silniejsi, mają łatwiej na rynku pracy i niestety jeszcze uprzywilejowaną pozycję w społeczeństwie

Gość gość
Odpowiadam na pytania Ludzie rodzą się po to żeby żyć na świecie, żeby swoją osobą i całym życie wnieść coś pozytywnego do tego świata. czy jest dla mnie rodzina? Rodzina jest dla mnie największa wartością, tym co jest naszym oparciem i wsparciem w całym życiu, tym co nam daje szczęście, bezpieczeństwo i akceptacje. Co to nowoczesna kobieta Nowoczesna kobieta w tym sensie (zaraz dostane od was po głowie) to kobieta która nie daje się facetowi poczuć ze jest facetem, w tym znaczeniu że ona decyduje, on sie nie zna, ona wie wszystko lepiej, to ona rządzi i nie mam mowy o wzajemnym poszanowaniu i uzgadnianiu decyzji

Gość gość
Obejrzyjcie sobie na youtube. ''Do kąd zmierza ludzkość- Experyment kalholna mysia utopia''. Zmerzamy już w tym kierunku drogie panie.

Gość gość
z facetem jest fajnie , jak jest fajnie , a jak niefajnie to niepotrzebny :D

Gość gość
ja bym powiedzial, ze to faceci sa konieczni a kobiete to zawsze mozna jakas znalesc zeby dala dooopy bez wymagan. Nienawidze kobiet ktore stawiaja warunki i wymogi. Dlatego najczesciej zostajecie same, bo nikt was zgagi nie chce.

Gość gość
gość dziś Na kobiecym forum Kafeteria, w dziale Życie uczuciowe, możesz pisać cokolwiek ślina na język przyniesie :D Wystawiłeś już o sobie świadectwo.

Gość gość
nie wazne czy ktos mnie chce , wazne jest tylko kogo ja chce , wole byc sama niz z jakims duppkiem

Gość gość
Facet nie jest mi do niczego potrzebny. - jeśli chodzi o prace fizyczne etc, to wolę płacić za to pieniędzmi :p - seks z facetem nie jest mi do szczęścia potrzebny :) poza tym panicznie boję się ciąży i porodu... - facet kobietę najczęściej potrzebuje do seksu, gotowania i prania. I mysli tylko o zaspokajaniu własnych potrzeb. Odrzuca mnie takie podejście facetów, wolę być sama :)

Gość gość
Człowiek to stworzenie stadne, więc własnie po to, żeby nie zwariować

Gość gość
W zasadzie jest niepotrzebny, tak jak niepotrzebna jest facetowi współczesna kobieta - oczywiście z wyjątkiem czasu na seks, kiedy ciepła dziurka jest w cenie. Dłuższa relacja, przeważnie ze zwykłą nudziarą, jest po prostu męcząca.

Gość gość
a potrzeby duchowe i emocjonalne?

Wiecie co? Tak sobie czytam i resztka włosów staje mi na głowie. Nikt, żadne z Was nie napisało, że facet-mężczyzna, jak również partnerka-kobieta potrzebni są do tego, żeby miał kto Was kochać, do tego, żeby był oparciem w trudnych chwilach, żeby było się komu wypłakać kiedy jest źle, żeby pocieszył, rozśmieszył, wspierał, czasem sprowadził na ziemię. Po prostu kochał. Czy Wy jesteście aż tak zdeprawowani, że dla Was ta druga osoba jest tylko masturbatorem i ewentualnie tanią siłą roboczą :( Szczęśliwy jestem, że ani moja żona ani ja nie jesteśmy ,,nowocześni" w Waszym wydaniu:(

Gość gość
gość dziś buhahaha, jeżeli chcemy trochę duchowości, uczucia (emocje) to na pewno nie z facetem :D Facet przydaje się w praktycznych sprawach, ale w zakresie duchowości i wyższych uczuć to zapomnij :D Oni są prości, pragmatyczni - to ma swoje zalety, ale nie ma to nic wspólnego z emocjami i duchowością :D

Gość kobieta  nowoczesna
po hu. jmi facet?

Gość gość
Facet do niczego nie jest potrzebny jak się samemu zarabia kasę na życie i swoje fanaberie. Ja fanaberii mam malutko więc tym bardziej mnie nie potrzebny, prawie wszystko umiem naprawić i zrobić sama, czego nie umiem za to płacę, pan wchodzi robi i wychodzi, nie trzeba prosić namawiać i motywować. Seks...chmm jest przereklamowany i można dać radę bez faceta, dzieci nigdy nie chcialam, bycie kucharką, praczką i pocieszycielką też nie chciaŁAM nigdy być....bliskość...bardzo złudna, najczęściej to kobieta jest wsparciem dla faceta a nie facet dla kobiety, bycie ozdóbka dla faceta i jego służącą to nie dlamnie, naprawdę nie widzę nic co mógłby mi dać facet a czego sama sobie nie zapewniam. ps. presja społeczna mnie nie dotyczy bo mam to w d***e co kto o mnie mysli czy mam męża czy nie czy mam z kim wyjść czy nie-i tak tego nie lubię i nie wychodzę nigdzie i nie ma to związku z tym że jestem sama.

Gość gość
zawsze miałam więcej problemów jak byłam z facetem niż bez niego, chyba lepiej być samemu mniej problemów to oznacza, ale większość kobiet lubi brać na plecy problemy innych..czego nie do końca rozumiem. Facet tylko na początku wydaje się przydatny potem to truteń i dureń, kobiety siedzą z takim bo chcą mieć rodzinę a że odp*****lają za niego wszystko to już tego nie widzą...bo mają dom...pół biedy jak ten truteń kasę przynosi i spi w chałupie, gorzej jak lata jak chce z kim chce i nie za własne pieniądze...tak to na ogół jest ale kobiety boją się być same wolą być z takim osłem niż same.

Gość gość
no, glupie ćpy nie będą miały dzieci i słusznie.

Gość gość
bo to kwestia dopasowania W OGOLE, każdy ma plusy/minusy, jak się nakładają to lipa, jak sie nie mysli wczesniej ale jak sie uda trafić to wychodzi duzo lepiej, ktos to sprawia że Twoje wady stają się zaletami, to chyba się przydaje?

Gość gość
system wychowania bezstresowego wytwarza samych osłów i qrwy, nawet premier nosi broszkę na widoku, jak tu żyć?

Gość gość
Gościu 17:06 mając swoje poglądy na życie i wpływ na wychowanie dzieci w/g Twoich możliwości jakie widzisz społeczeństwo polskie za 50lat?

Gość gość
Potem taka mamusia co ma synka bez tatusia, wychowując/ róbta co chceta/ dostaje noża w serce od synka pijaka lub narkomana.

Gość gość
babska zbieranina tu siedzi, a w realu gupie ci*py.

Gość gość
A gdzie w tym wszystkim jest duch narodu i patriotyzm? Polskie kobiety trzeba wysłać na szkolenie do kobiet chińskich.

Gość gość
Dobrze, że nie będziecie miały dzieci.

Gość gość
Faceci potrafią tylko ****ać i zapładniać, albo i to nie. He he, ciekawa jestem czy gdyby musieli sami urodzić czy też by się tak mądrzyli :p

Gość gość
Żeby jeszcze faceci mogli dzieci rodzic to kobiety by nam były potrzebne do pucowania butow