Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co dzisiejszej nowowczesnej kobiecie facet?

Polecane posty

Gość gość
facet może nie być tak potrzebny, jak mężczyzna, człowiek który umie słuchać, nie wyciąga pochopnych wniosków, zrównoważony, myślący, pewny siebie ale nie zarozumiały, człowiek z klasą; to się wynosi z domu rodzinnego lub ciężko pracuje by dojść do takiego poziomu; tak, przy takim mężczyźnie, kobieta może być kobieca

Gość gość
gość dziś Ale zeby miec dziecko nie trzeba zyc z facetem w jednym domu, byc w zwiazku czy meczyc sie z nim cale zycie i znosic go xx Uważasz że dziecko nie potrzebuje ojca? Nawet nie wiesz jak bardzo to dziecko krzywdzi. x powiedz to beznadziejnym wspolczesnym "mezczyznom", ktorzy opuszczaja matki swoich dzieci i swoje dzieci 🖐️

Gość gość
10:50, dla rozładowania obejrzyj sobie komedię 'Jak to robią single' 2016 ;), nie ma powodu się tak złościć, jeśli jest Ci dobrze ze swoim wyborem

Gość gość
faceci nawet do bycia ojcem sie nie nadaja:O🖐️

Gość gość
10:56, a kobiety się nadają? to kto w takim razie wychował tych nienadających się facetów ... po cholerę powtarzać takie głupoty? brać się do roboty, uczyć, dokształcać, szlifować, stawać się lepszym - obie płci :(

Gość gość
dla mnie potrzebny do sprzątania komórki w piwnicy, dźwigania zakupów, naprawy samochodu (drobnych usterek bo te większe to i tak fachowiec musi naprawić), remontu w domu, dźwigania mebli do domu, wynoszenia śmieci, rąbania drwa na kominek, czasem do seksu, kopania ogródka, koszenia przydomowego trawnika, smarowania ciała na plaży, noszenia na rękach przez strumyki, gotowania i sprzątania domu, prania.. i ogólnie ma pracować bo lenistwo takiego doprowadza do nałogów, myśli samobójczych, tumiwisizmu, malkontenctwa i oszołomiarstwa albo do chęci uczęszczania na kursy pua i mianowania się "samcem alfa", a to już nadaje się do leczenia zamkniętego, szpitalnego. AMEN. smiech.giflapka.gif XXX Opisałaś kobiete ofermę która potrzebuje faceta a pytanie autora tematu dotyczy kobiet niezależnych. Takich które: Utrzymują porządek w piwnicy lub jej nie mają bo po co takiej kobiecie piwnica? Takie kobiety nie składują rupieci, które sa do d**y potrzebne. Czas spędzaja przeważnie poza domem w pracy,m fitness clubie i w podróży. Nie dźwigają zakupów, bo ugotować coś dla jednej osoby w weekend nie wymaga dźwigania nie wiadomo jakich zakupów. Na co dzień takie kobiety jedzą lunch w pracy i nie musza gotować. Mają samochód więc przywiezienie dwóch siatek zakupów raz w tygodniu nie sprawia jakiegoś wysiłku. Drobne usterki potrafią naprawić same bo przecież to nie żadna sztuka a do większych usterek i tak trzeba wezwać fachowca Nie dzwigają mebli do domu bo przecież można zamówić transport z wniesieniem. Poza tym jeden facet i tak nie wniesie mebli nawet jeśli jest osiłkiem. Poza tym mebli nie wnosi sie codziennie tylko raz na jakiś czas. Zwłaszcza jeśli kupi się porządne to długo nie trzeba ich wymieniać :/ Sprzątaja same, piorą za pomocą pralki i śmieci też potrafią wynieść same, zwłaszcza jak mieszkają same i żyją ekologicznie to zbyt wiele tego nie ma. Zarabiają na siebie, mają pieniadze na własne potrzeby zarówno mieszkaniowe jak i wszystkie pozostałe Potragfią liczyć i wiedzą że dwie wypłaty znaczą tyle samo co jedna jeśli muszą sie za nie utrzymać dwie osoby

Gość gość
To ja napiszę z perspektywy kobiety w związku, bo naprawdę nie da się czytać wypocin tych kobietonów, które potrzebują mężczyzny do prac domowych. Otóż ja, żałosne babory, zaskoczę was i napiszę, że ja jestem z moim facetem dla samej przyjemności spędzania z nim czasu. Kochamy się i staramy się umilić sobie życie nawzajem i tak już od 12 lat. Naprawdę żal mi mężczyzn, którzy związują się z takimi....nawet nie wiem jak was określić bez używania słów uważanych powszechnie za obraźliwe....więc nic już nie napiszę. Współczuję, że jesteście takie płytkie...

Gość gość
Jako nowoczesna kobieta która ma wszystko co do życia potrzebne i sama potrafi zadbać o siebie, powiem Ci że faceta potrzebowałabym do tego żeby mieć z kim spędzać czas i rozmawiać o problemach kiedy koleżanki zajmują się dziećmi i spędzają czas z rodziną. I to tego zeby dzielił ze mną radości i smutki. Niestety wymagam za dużo bo jestem sama. Pomimo że mam dominujący charakter dla tego jedynego mogłabym to zmienić jesli by była potrzeba, nawet chętnie bym to zrobiła gdyby znalazł się taki co chciałby się mną zaopiekować. Od siebie też jestem w stanie dać dużo miłosci, wsparcia, pomocy dla tej drugiej osoby. Ale widocznie poprzeczka jest zbyt wysoka bo każdy facet jak tylko się zorientuje że mam silny charakter, jestem inteligentna i radzę sobie ze wszystkim sama to znika jak kamfora :O

Gość gość
To co w sobie widzisz jako zaletę, może nią nie być. Np ten silny charakter. Nie dochodzi do niego zaborczość? Chęć rządzenia? Rozstawiania po kątach?

Gość gość
wspolczesny facet to oferma, po co kobiecie oferma w domu?

Gość gość
żeby być z takim mężczyzną, przyda się samej być interesującą kobietą, zejść z różowych chmurek, otworzyć głowy i być ciekawym czegoś więcej... ot, kafe-rada, najprawdopodobniej o zerowej skuteczności :-P

Gość gość
jak zwykle wina kobiet ja tam od zawsze bylam sama, mimo ze nie jestem niezalezna i nie mam dominujacego charakteru. Nie chce byc dla kogos zabawka ani obiektem do zaspokajania potrzeb, masturbatorem i sila robocza jak to ktos juz fajnie napisal. Kazda kobiete podobno da sie tez zastapic. Po co ja komu? Nie bede sie ponizac, zamknelam serce.

Gość gość
Kanalizację tez od czasu do czasu potrzeba naturalnego przepchania.

Gość gość
gość dziś Skąd jesteś?

Gość gość
a czemu chcesz wiedzieć? ;) Z Krakowa.

Gość gość
11.12 dzięki za wpis , normalnej czującej kobiety. Szczęsliwej:) Do udanego związku potrzebą dwoje mądrych ludzi.... Kobieton..:) jak...beton?:) zapamiętam.

Gość gość
gość 11,12 a mnie l Ciebie żal. Jesteś kobietą na usługach mężczyzn. Byłas córusią tatusia, czyz nie? Kobiety nienawidzisz. Przykre.

Gość gość
gość wczoraj to szkoda ze tak daleko :-(

Gość gość
I dlatego burdele mają się dobrze, kochane feministki :* A męskich burdeli raczej nie ma, więc jechane plastikiem, gumą albo przygodnycm nic nie wartym penisem.

Gość iłkaa
a po c***a nam potrzebni faceci,same kłopoty z nimi

Gość gość
a czemu szkoda że daleko? wydaje Ci się,że chciałbyś mnie poznać? poza tym chętnie bym sie przeprowadziła gdzieś indziej,nie odpowiada mi już życie w tym mieście..

Gość gość
krakowianka chce uciec od smoka/smoga? :)

Gość gość
zgadłeś,smog to 1 z powodów :P ale nie tylko

Gość rasalgul
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://d8x.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://d8x.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Gość gość
Nie ma znaczenia czy kobieta jest niezależna i może sobie wszystko zapewnić sama.Jeśli w grę wchodzi facet na którym bardzo mi zależy to chodzi o to żeby mieć dla kogo żyć,pracować nad sobą. O uczucia, fascynację, radość dzielenia się z drugim człowiekiem -sukcesami i problemami dnia codziennego, oczywiście bliskość i seks również są ważne. Ja dla ukochanego zawsze chcę być najpiękniejsza i cudowna, bardzo się wtedy staram jeśli mi zależy.Potrafię wiele rzeczy w sobie zmienić. Zdrowo jest oczywiście jeśli w dalszym ciągu utrzymujemy intensywne kontakty towarzyskie i rodzinne bo to dla mnie równie istotne. Tyle na ten temat:)

Gość gość
Bagno.

Gość gość
Tak zaprojektował nas Bóg. Dobrze zarabiam, ale potrzebuję mężczyzny, który będzie mnie kochał. Natury nie da się oszukać.

Gość gość
Jeżeli już patrzec od tej strony, to np do darmowego skrecania i noszenia mebli ,naprawy czegos w domu itd. do wsparcia emocjonalnego czy finansowego ( np gdy dopadnie mnie choroba typu rak tfu tfu ). A tak poza tym, jezeli się z kims zwiaze to będzie to facet ktory mi sie podoba z wygladu (bo sierotki szukaja opiekuna a sypiaja w ramach uslug czyli sponsoring) ale i taki, który bedzie do mnie podobny. Z którym życie nie będzie ciężarem. Mam 23 lata,pracuje, dobrze zarabiam i czerpie z zycia garsciami

Gość gość
Do tego samego do czego był potrzebny 50 lat temu. Nie dajcie się zwieść pozorom współczesności. Każda kobieta potrzebuje kogoś kogo pokocha z wzajemnością, na kogo będzie mogła liczyć i budować wspólną przyszłość. Niestety trudno w dzisiejszych czasach wyznawać uczucia bo każdy posądza się o nieszczerość lub boi odrzucenia. Przez to ludzie wolą być samotni niż narazić się na porażkę.

Gość gość
Do kochania przede wszystkim